Wednesday, 24 June 2015

Woman Desire Essential Cream WDEC

Krim Hormon - Woman Desire Essential Cream (WDEC)




Memperkenalkan product terbaru Women Desire Essential Cream.... 


Perlbagai fungsi dalam 1 bekas tau...

Women Desire nih mampu membantu kita kaum Hawa tau....

Women Desire nih dapat menyelesaikan masalah Stress , Miss 'V' Longgar , Hormon Tak Stabil , Wajah Berjerawat , Tona kulit Tak Sekata dan banyak lagi la....

Hasil akan dapat di lihat & di rasai seawal 3 Hari !! 

=============================================================
Fungsi WDEC
  • Meremajakan kulit anda 
  • Menstabilkan hormon dalam badan anda 
  • Mengawal tahap STRESS anda 
  • Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur 
  • Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara 
  • Menaikkan seri wajah 
  • Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur. 
  • Menghilangkan Double Chin (V-Shape) 
  • Banyak Fungsi Lagi Bila Hormon Dah Stabil Macam2 Dpt Dirawat,,,dari ujung rambut sampai ujung kaki Best kan WDEC ni,,,senang nak guna Lain dari yg Lain

Tahiah buat Adleesya Beautyshop ...

Kerana telah menghasilkan product yang sangat bagus & magic nih khas untuk golongan wanita yang mengalami masalah kulit , masalah dalaman ...

Malah kami telah Mendapat Berpuluh-puluh malah Raturan testimoni dari pengguna yang telah berpuas hati & memberikan respond yang amat memberangsangkan...

InsyaAllah....

================================================================


WDEC adalah krim terapi hormon utk mengaktifkan sel2 badan kite yg selama ni sedang tidur.. WDEC mengejutkan segala sel2 utk bekerja semula seperti biasa.. Segala sel2 baru terbentuk dan kolagen2 akn terbentuk dgn sendirinya dlm badan kite.. Krim WDEC adalah krim ajaib kerana satu utk semua kegunaan dan tuk semua masalah perempuan.. WDEC Merawat dr segi :

1) rawat hormon
2) jerawat
3) jeragat
4) parut2
5) hbgn suami isteri
6) breast kembali kencang, tegang dan besar
7) boleh kuruskan badan
8) kecikkan peha, lengan dan part2 lain di badan
9) kempiskan perut buncit
10) suburkan dan mudah dpt zuriat
11) stabilkan period
12) migrain, sakit kpla, lenguh2 badan, sakit lutut, betis dan lain2 sakit laa
13) bykkan air susu
14) Putihkan muka dan badan
15) v-shape kan muka
16) rambut gugur
17) dan mcm2 lg laa.. hya dgn guna krim ni jer..

Bagaimana WDEC bergerak??

WDEC ni bertindak dari dalam badan kite.. mula sapu WDEC pd 3 point nadi yg penting tu, WDEC akn diserap ke pembuluh darah dan akn detect segala penyakit kite.. akn ada tindakbalas yg berlaku.. kalau kite gemuk.. badan akn kuarkn toksik2 dan lemak2 secara semulajadi tp kalau kite dah kurus... xdela kuar lemak tu.. dan WDEC akn menaikkan metabolisma bg yg gemuk dan akn menurunkan metabolisma bg yg kurus.. so badan kite akn jd ideal..

Sapu WDEC kat nadi => pembuluh darah dan hormon => seluruh badan => detect penyakit ape yg ada => tindakbalas badan terhadap penyakit => WDEC merawat penyakit tu dari dalam (from part to part and tone by tone) => kulit putih sekata satu badan => segala masalah selesai satu persatu tanpa disedari


=====================================================
Nak tahu apa yg terkandung dalam produk ini? Jom layan...



===========================
10 KANDUNGAN HEBAT DALAM WDEC :
===========================
1) Punica Granatum Extract
2) Soy Protein
3) Soy Isoflavanoes
4) Vit A
5) Vit C
6) Vit E
7) Trifolium Pratense Blossom Extract
8) Pueraria Mirifica
9) Rosa Damascena Flower Oil
10) Rose Essential Oil

---------------------------------
Punica Granatum Extract :
---------------------------------
★★ Membantu masalah radang perut, membantu melegakan cirit birit. Malah ia juga membantu mengurangkan tekanan darah tinggi. Pesakit Anaemia atau kurang darah juga mendapat manfaat daripada buah delima. Delima juga sangat berkesan untuk menangani masalah darah gemuruh dan panik.

----------------
Soy Protein :
----------------
★★ Membantu melindungi kulit daripada kerosakan dan anti-penuaan. Soya juga boleh mencerahkan kulit yang diingini oleh wanita yang mempunyai warna kulit yang tidak sekata dan masalah kulit kusam yang disebabkan oleh sinaran matahari.

-----------------------
Soy Isoflavanoes :
-----------------------
★★ Melancarkan metabolism, melancarkan pencernaan, memberi nutrisi lengkap, meningkatkan sistem imunisani, menguatkan struktur matriks tulang, menstabilkan tekanan darah, menurunkan kadar kolesterol darah, menstabilkan kadar gula dalam darah, mencegah obesiti, mencegah penyakit ginjal, mengurangi gejala jantung koroner (kardiovaskular), mengurangi gejala stroke, mengurangi gejala sakit urat, menghilangkan rasa lelah dan lesu, mengurangi gejala menopause, memperlambat penuaan sel, mencegah pertumbuhan kanser, terutama kanser payudara dan prostat & akan menambah daya ingatan dengan meningkatkan fungsi kognitif.

-------------
Vitamin A :
-------------
★★ Mengurangkan kedutan, menyembuh luka, menjadikan kulit licin dan sekata, mengurangkan tompok coklat dan pigmentasi, mengurangkan pengeluaran sebum dan merawat jerawat.

--------------
Vitamin C :
--------------
★★ Membantu mengurangkan garis-garis halus, parut, dan kedutan. Malah ia berupaya memusnahkan radikal bebas yang merosakkan sel-sel dan keanjalan kulit, justeru memperbaiki rupa keseluruhan dan kesihatan kulit

--------------
Vitamin E :
--------------
★★ Membantu mengurangkan kulit rosak akibat pancaran matahari (sunburn), mencegah tanda-tanda penuaan serta memiliki ciri-ciri pelembap kulit yang sangat baik, ia juga membantu untuk mengelakkan kehilangan air pada kulit, dan meningkatkan kandungan kelembapan semulajadi kulit.

----------------------------------------------
Trifolium Pratense Blossom Extract :
----------------------------------------------
★★ Ia dapat merawat gangguan kitaran haid, kesakitan semasa haid (senggugut), pendarahan Uterin dan penyakit lain. Ia juga sangat sesuai untuk mengatasi gejala putus haid (menopouse).

----------------------
Pueraria Mirifica :
----------------------
★★ Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut, menambah saiz payudara, menegangkan payudara dan punggung, mencerahkan kulit, menganjalkan kulit (awet muda), melambatkan proses penuaan, melangsingkan badan, menghalang jangkitan pada vagina & pundi kencing, membantu pertumbuhan rambut, mengetatkan vagina, mengurangkan migrain dan mengah, mengatasi masalah sukar tidur (insomnia).

--------------------------------------
Rosa Damascena Flower Oil :
--------------------------------------
★★ Digunakan sama ada sebagai ekstrak (dihancurkan dalam minyak jojoba dalam tempoh 4 minggu) atau sebagai minyak pati tulen. Dengan kualiti anestetik sederhana, ia boleh membantu melegakan rengsaan kulit, manakala aromanya adalah satu-satunya yang berharga dan berkualiti.

-------------------------
Rose Arometerapi :
-------------------------
★★ Ia dapat menciptakan suasana romantis dan penuh ghairah, memperbaiki metabolisme dan sistem peredaran darah, menyeimbangkan hormon, meringankan - kepekaan kulit sensitif dan alergi.


======================================================

Apa Women Desire Essential nih Mampu Buat ?

  • Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda. 
  • Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit. 
  • Membuat kulit cerah seperti semulajadi 
  • Mencegah kulit dari kusam 
  • Menyamarkan garis halus 
  • Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb. 
  • Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular. 
  • Menyamarkan kesan parut serta noda hitam 
  • Sebagai antioksidan alami serta anti kanser 
  • Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi. 
  • Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh 
  • Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi 
  • Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan 
  • Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot

====================================================================

CARA GUNA

Cara Penggunaan Women Desire (WDEC) :

  • Amalkan 2 kali sehari selepas mandi 
  • Tidak perlu sapu tebal-tebal 
  • Sapu pada nadi-nadi. Anda juga boleh sapu pada tempat-tempat seperti muka, leher, tengkuk , ketiak , payudara, lengan , perut , pinggul serta pangkal peha. 
  • Krim mudah meresap dgn BIO teknologi Nano. 
  • Setiap pengguna akan mendapat kepuasan dan hasil yang baik. 
  • Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu
  • 1 bekas 15gm tahan 3-5 weeks bergantung cara guna.
  • IBU mengandung tidak boleh guna

====================================================================



TESTIMONI BERJAYA WDEC












HARGA PASARAN 

RM95 SEMENANJUNG
RM100 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU


HARGA PROMOSI RAMADAN 2015 CEPAT!!!!



WHATSAPP: 0174079332 Nanie



Friday, 27 February 2015

CMD Concentrated Mineral Drops Revell IEXP4U

CMD- Concentrated Mineral Drops 


Cecair CMD dikenali ramai sebagai Miracle Drops atau Titisan Ajaib kerana ianya sangat kaya dengan pelbagai mineral alami yang diperlukan tubuh manusia. Ia merupakan produk terunggul IEXP4U Revell yang telah terbukti dan banyak testimoni keupayaan CMD dalam menyembuhkan berbagai penyakit kronik seperti darah tinggi (high blood), kencing manis (diabetes), gout, gatal gatal kulit, masalah kolestrol dan lain lain.

Trace Mineral Drops atau Concentrated Mineral Drops (CMD):
Concentrated Mineral Drops : mengandungi 38% magnesium dalam bentuk ion. Peranan magnesium untuk mengurangi memulihkan penyakit stroke atau risiko terkena penyakit jantung. Hal ini tidak dapat diabaikan. by "A G Schauss, PH. D. Penulis lebih 50 buku dan ahli British Society of Nutritional Medicine".



Apa sebenarnya CMD Mineral Drops ?

CMD atau Concentrated Mineral Drop adalah cecair asli bersifat alkali yang kaya dengan nutrien. Cecair ini berfungsi sebagai "all in one" yang mampu membantu tubuh badan merawati penyakit yang dialami. Terdapat 76 jenis mineral yang terkandung dalam CMD iaitu 8 jenis makro mineral dan 68 jenis mikro mineral. Antaranya ialah Calcium, Zink, Iron, Magnesium, Flouride, Sodium, Selenium dan Iodin.

Manakala mikro mineral pula terdiri dari Phosporus, Sulphate, Cesium, Hafnium, Dysprosium, Neodymium, Nickel, Vanadium, Potassium, Silicon, Strotium, Bismuth, Lutetium, Ebrium, Manganese, Gold, Silver, Terbium, Aluminium, Holmium, Chromium, Latharium, Gallium, Titanium, Tellurium, Nitrogen, Copper, Gadolinium, Europium, Selenium, Semarlum, Molybdenum,Praseodimium, Lithium, Carbonate, Yiterbium dan lain lain.

AMALKAN CMD (concentrated mineral drops) kaya dengan 72 trace mineral dan bersifat alkali.

Apa Itu Air Alkali 
Air alkali adalah air yang telah mengalami proses penambahan ion hidroksida iaitu (OH-) dan ion calcium ataupun oksigen dan ion mineral alkali seperti (sodium, potassium, magnesium dan calcium). Proses penghasilan air alkali ini akan meningkatkan kandungan mineral dalam air dan pH air akan meningkat tinggi sehingga 9.0-10.6 pH. Air alkali yang keluar dari penapis perlu diminum secepat mungkin atau dua hari selepas di tapis untuk mendapat kesan yang optimum.Air minuman yang bersifat alkali adalah yang paling sesuai untuk tubuh kerana dapat meneutralkan asid dalam tubuh badan..Air Zam Zam adalah air beralkali dan mengandungi banyak mineral.

Kenapa Kita Perlukan Air Alkali ?
Air alkali adalah berbeza dengan air yang biasa kita minum dimana air alkali mengandungi kandungan ion negative yang tinggi serta memiliki tahap didih, kepekatan dan ikatan molekul yang berbeza dengan air paip. Keadaan ini menyebabkan air alkali mampu menyerap masuk ke dalam sel 3 kali ganda lebih cepat berbanding air paip. Struktur molekul yang lebih kecil mampu meningkatkan proses pembuangan toksik yang lebih efektif.

Ion alkali iaitu (OH-) dan ion calcium adalah sumber anti-oksida yang sangat kuat dan apabila ia dalam bentuk cecair bahan ini mampu masuk terus ke dalam sel dan meneutralkan radikal bebas tanpa perlu mengalami proses metabolisma, tidak seperti pil vitamin C, vitamin E dan sebagainya.

Air alkali juga meneutralkan asid dalam badan dan menyeimbangkan pH badan iaitu (6.9 – 7.2). Badan kita memerlukan nisbah keadaan asid : alkali yang seimbang iaitu pada nisbah 4 : 1 ( 4 bahagian alkali dan 1 bahagian asid ) atau 80% alkali dan 20% asid. Makanan yang kita makan boleh terdiri dari asid atau alkali, dan makanan ini apabila di akhir proses penghazaman akan meninggalkan hampas ataupun yang dinamakan (end product). Hampas ini boleh terdiri dari alkali atau asid bergantung pada kandungan mineral yang terdapat dalam makanan.

Apabila badan kita melalui proses metabolisma, makanan tadi akan dibakar untuk mendapatkan tenaga dan sebahagiannya akan disimpan menjadi asid lemak dan asid lemak tadi disimpan di beberapa tempat biasanya dibahagian bawah kulit, peha, tisu dan organ. Apabila pengumpulan asid lemak ini berlebihan maka keadaan ini akan menggangu pH darah kita dan keadaan ini dinamakan acidosis.

Asidosis kemudiannya menggangu perjalanan sistem kelejar dan fungsi organ. Keadaan ini sekiranya berlarutan akan mengundang kepada pelbagai jenis penyakit.

Asidosis akan menyebabkan pelbagai penyakit seperti arthritis, darah tinggi, sakit kulit, dan penuaan. Ini boleh diatasi dengan pengambilan makanan yang beralkali iaitu dengan nisbah alkali – asid 4:1 dan pengambilan air yang banyak.

Kepentingan keseimbang pH
Organ dalaman manusia amat sensitif terhadap perubahan pH. Seperti contoh, plasma darah dan bendalir yang menyelubungi sel mempunyai pH 7.2 ke 7.45. Penurunan pH darah ke 6.9 akan menyebabkan koma atau berkemungkinan maut. Oleh itu, badan manusia telah dikurniakan dengan beberapa mekanisma untuk menyeimbangkan tahap pH dalam badan. Mekanisma tersebut dikenali sebagai “buffers”. Sistem buffers berupaya untuk mengikat ion-ion atau melepaskannya daripada bendalir apabila kepekatan bendalir itu meningkat atau mengurang, dengan ini badan kita akan berupaya untuk mengekalkan tahap pH yang optimum.

Satu Penemuan Yang Hebat
Kajian mengenai air alkali telah bermula dari tahun 1950 di jepun. Kajian menunjukkan minum air yang tinggi pH ATAU beralkali mampu meneutralkan asid yang terkumpul di dalam badan.

10 Sebab Pentingnya CMD Kepada Anda

1) LENGKAP
Terdiri dari makro-mineral (magnesium,kalsium,potassium,klorida,sulfur) dan mikro mineralnya adalah (kromium, iodin, mangan, selenium dan zink). Ini menjadikan CMD supplemen mineral yang lengkap.

2) IONIK
Ionik bererti bercas positif dan negatif. CMD dititis dalam air akan memecah menjadi bentuk terkecil iaitu ionik memudahkan ia diserap oleh tubuh.

3) BERSIH/SUCI
CMD diekstrak dari Tasik Great Salt Lake, Utah, USA. Kadar garam tasik itu begitu tinggi sehingga tiada kehidupan bakteria. Kawasan tasik Berbataskan gurun sehingga tidak berpenduduk (bebas pencemaran).

4) ALAMI(NATURAL)
CMD bukan hasil buatan makmal. Ia semata-mata air tasik yang telah dibuang 99.5% garamnya. Asalnya mempunyai kandungan garam yang terlampau tinggi. (Tiada tambahan pewarna, pengawet,perasa tiruan). 100% alami & semulajadi natural produk.

5) SEIMBANG
Lengkap dan seimbang. Ini penting kerana mineral dengan lainnya dapat menarik atau menolak dan menciptakan suatu keseimbangan dinamik, membantu pengankutan makanan dan arahan pusat saraf badan.

6) PEKAT
55 kali lebih pekat kandungannya daripada kandungan mineral air laut. Kepekatannya begitu tinggi, dibandingkan dengan produk supplemen mineral lain.

7) MEMUDAHKAN
Mudah digunakan – hanya dititiskan dalam makanan/minuman/masakan anda 
(Dewasa 30-40 titis sehari, kanak-kanak 1 titis setiap 2kg berat badan).

8) MULTI FUNGSI
CMD bermulti fungsi dalam meningkatkan kesihatan badan :
  • Meningkatkan daya tahan daripada infeksi kuman/virus
  • Meningkatkan transmisi impuls saraf yang lancar
  • Memangkinkan pembentukan sel baru
  • Meningkatkan metabolisme badan
  • Meningkatkan tenaga dan kevitalan
  • Memelihara kulit dan rambut
  • Menguatkan gigi dan rangka badan

9) HARGA WAJAR/ MAMPU MILIK 
Anda boleh perolehi dengan harganya yang wajar yang memungkinkan segala lapisan masyarakat mengamalkannya.

10) TERBUKTI
Beribu testimoni dari benua Amerika hingga Asia membuktikan CMD membantu kesihatan kita.
=======================================================

Fungsi/Kegunaan Dan Khasiat CMD Mineral Drops

CMD Miracle Drop memiliki 1001 kegunaan kepada manusia. Antara kemampuan cecair ini yang diperakui ialah berupaya membantu menyembuhkan masalah dan penyakit penyakit berikut:

1. Membantu pembentukan tulang dan gigi.
2. Membantu menguatkan tulang.
3. Merawat dan menyembuhkan penyakit gout
4. Memulihkan tenaga
5. Mengurangkan tekanan darah tinggi
6. Merawat kencing manis atau diabetes
7. Menyingkir lemak di dalam usus.
8. Mengekalkan berat badan ideal
9. Meningkatkan sistem imun tubuh
10. Membekalkan tenaga bio elektrik tubuh
11. Mengawal selera makan
12. Menyingkir toksin dalam darah
13. Memperbaiki kitaran haid yang tidak teratur
14. Mempercepatkan proses penyembuhan luka
15. Mengurangkan masalah asma atau lelah
16. Mengekalkan tahap alkali cairan dalam tubuh
17. Merawat demam lebih cepat
18. Dapat mengatasi masalah kabur mata akibat selaput
19. Merawat masalah selsema
20. Dapat merawat masalah ulser mulut
21. Mengurangkan ketagihan narkotin/rokok
22. Dapat merawat penyakit kekuningan pada bayi
23. Mengatasi masalah sembelit
24. Menurunkan masalah berat badan
=========================================================


Dari Mana Sumber Mineral CDM ?

Penghasilan CMD adalah dari air tasik Great Salt Lake di Utah dan ianya melalui proses pengeluaran dan penapisan yang ketat sebelum ianya dibotolkan seperti yang ada di pasaran. Great Salt Lake telah dikenali di seluruh dunia sebagai sumber mineral terbaik untuk keperluan tubuh manusia.





====================================================
Concentrace Mineral Drops meningkatkan pH alkali badan anda ====================================================

1. Menyediakan trace mineral lengkap untuk keperluan badan anda dengan lebih 260 mg Magnesium bagi setiap 20 titis.

2. Meningkatkan pH badan dengan meneutralkan lebihan asid di dalam cecair badan dan tisu, menukarkannya menjadi garam dan kemudiannya memboloskan garam itu keluar daripada badan melalui air kencing.

3. Membantu menyerap nutrien dalam makanan dan mengalkali pH badan.

4. Mengubah struktur molekul air untuk memaksimumkan kuasa menghidratkan dan menembusi setiap sel dalam badan anda.

5. Menjadikan air rasa lebih menyegarkan, rasa sedikit manis dan bermineral.

=============================================
Fungsi Concentrace Mineral Drops Dalam Tubuh Badan
=============================================
1. Membersih

* Darah - sistem peredaran darah yang sihat. Mencegah kolesterol tinggi, darah tinggi dan tekanan darah rendah.

* Usus - menyihatkan sistem pembuangan serta mencegah masalah sembelit,buasir, barah usus atau kolon, najis berdarah

2. Membina

* Komponen Asas Badan - enzim, sel darah, hormon dan vitamin diperlukan semua sistem badan. Mencegah beguk, kencing manis dan ketidakhadaman.

* Tulang, Sendi dan Gigi yang kuat - mencegah masalah tulang (artritis,reumatisme, gout, osteoporosis.

* Rambut dan Kulit Yang Cantik - tiada lagi masalah kulit, alahan, gatal, ruam atau rambut rontok dan kering.

3. Menguatkan

* Sistem Badan - menguatkan sistem bio-elektrik, penghadaman dan ketahanan badan. Apabila sistem badan kuat, pasti badan dapat mencegah penyakit.

* Mengatasi Stres - (tekanan) mencegah masalah buah pinggang, jantung dan paru-paru (lelah, bronkitis dan resdung). Kesihatan badan lebih stabil untuk mengatasi stress

4. Menggiatkan

* Prestasi Badan - melakukan apa jua aktiviti dengan lebih stamina & kurang letih.

* Refleks Mental & Fizikal - penerimaan pengetahuan lebih baik, tidak kira usia. Bagus untuk IQ mereka yang sedang belajar.

* Penyerapan Nutrien & Supplemen Lain - semua makanan harian dan supplemen lain (seperti vitamin, royal jelly, aloe vera) diserap dengan lebih baik.


CARA PENGAMBILAN :

Kanak-kanak @ Remaja :

1 titis bagi setiap 2 kg berat badan.

Dewasa :

40 titis secara konsisten setiap hari (10 titis pagi, 10 titis tengahari, 10 titis petang dan 10 titis malam).

Sebaiknya diambil selepas makan. Boleh campurkan ke dalam segala jenis minuman. Boleh ditambahkan ke dalam masakan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CMD PELBAGAI KHASIAT:

APLIKASI CMD UNTUK KESIHATAN

MEMBANTU MENGATASI MASALAH KESIHATAN

1. Masalah Penglihatan : Rabun dekat, rabun jauh, katarak.

CMD 20 – 40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

2. Penyakit Alzheimer

CMD 20 – 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

3. Penyakit kulit

CMD 20 – 40 titis sehari, dibahagikan dalam beberapa kali minum. dan sapukan CMD yang telah di sebatikan ke dalam air bersih (1 titis tiap 10ml) dibahagian kulit yang bermasalah.

4. Menghilangkan Gatal kulit

CMD sebatikan dengan air bersih (40 titis/50ml) kemudian sapukan pada kulit yang gatal setelah kulit dicuci bersih.

5. Kuku rosak

CMD 20 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum. Rendam kuku dalam air hangat yang dititiskan CMD (40 titis/50ml selama 20 minit).

6. Bisul, Jerawat

CMD 20 – 40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum. Picit bisul, jerawat dengan CMD yang telah disebatikan dengan air bersih (2 titis tiap 10ml).

7. Memutihkan Kulit

CMD 15 – 20 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. CMD beberapa titis ke body lotion, gunakan setiap habis mandi.

8. Rambut gugut, Rambut Beruban / Pewarnaan pd rambut

CMD 15 – 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. titiskan CMD 3 titis di shampoo saat meramas, picit kepala. Larutkan CMD 1 titis ke dalam 10 ml air, sapukan ke kulit kepala sebagai tonik.

9. Menurunkan Berat Badan

CMD meningkatkan metabolisme dan memenuhi keperluan nutrisi dalam diet. CMD 10 titis sebelum sarapan, 10 titis sebelum makan siang, 10 titis malam.

10. terseliuh / bengkak

CMD 15 - 30 titis sehari (anak-anak : 1/2 berat badan), dibahagi dalam beberapa kali minum. Sapukan beberapa titis CMD di bagian yang bengkak.

11. Peminum alkohol

CMD 10 – 20 titis ke dalam minuman. Menghilangkan efek negatif kerana minuman beralkohol (muntah, sakit kepala dan sindrom ‘hang over’).

12. Memutihkan Gigi, Mencegah gigi berlubang, Gusi bengkak berdarah (Ginggivitis)

CMD 2-3 titis campur dengan ubat gigi.

13. Sakit Gigi

CMD 1 – 2 titis, terus pada gigi yang sakit.

14. sakit ulcer

CMD 15 – 30 tetes (anak-anak : ½ berat badan) sehari, sapukan CMD yang telah dilarutkan (2 titis dalam 5 ml air masak) atau dikumur-kumur.

15. sakit tekak

CMD 20 – 40 titis (kanak-kanak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

16. gastrik

CMD 15 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

17. Sembelit

CMD 10 titis setiap bangun tidur pagi. CMD 15 titis dalam air suam setelah sarapan, dan CMD 10 titis sebelum makan siang.

18. Cirit birit

CMD 10 – 30 titis (anak-anak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

19. sakit perut

CMD 15 - 20 titis dalam 500 ml air, minum secara berperingkat

20. Sakit sendi, sakit urat

CMD 20 - 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. Sapukan beberapa titis CMD di bahagian yang bengkak, sakit.

21. Sakit bahagian Saraf

CMD 20 - 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. Sapukan beberapa titis CMD di bahagian yang sakit.

22. Masalah tulang rapuh / Osteoporosis

CMD 20 – 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

23. Hipertensi (Tekanan Darah Tinggi), Stroke

CMD 15 - 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

24. Tekanan Darah Rendah

CMD 15 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

25. Kencing Manis

CMD 15 – 40 titis (anak-anak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

26. Kolesterol Tinggi

CMD 20 – 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa hari.

27. Penyakit Kurang Mineral

Tambahkan 30 titis TM-1 setiap hari. CMD akan membantu melindungi anda dari semua penyakit.


MENJAGA KESIHATAN

1. Meningkatkan Stamina
  • CMD 20 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.
2. Mencegah mengantuk
  • CMD 10 – 15 titis dalam segelas air minum.
3. Minuman Bersoda
  • CMD beberapa titis ke dalam minuman bersoda, mengurangi efek bahaya soda dan kemasaman
  • Mengganti Elemen/Mineral, Elektrolit
  • Mengembalikan Mineral yang Hilang dari air Suling atau Reverse Osmosis, kehilangan elektrolit (akibat diare, aktiviti berat, dll).
CMD 5 – 10 titiss per liter atau 50 – 100 titis per galon.


MENINGKATKAN RASA

1. Masakan

CMD beberapa titis pada masakan, menghilangkan efek negatif dari makanan, serta menambah kenikmatan. CMD akan mengurangi efek negatif dari garam.

2. Minuman

CMD 2 – 4 titis ditambahkan ke secawan teh dan kopi, akan menambah citarasa minuman.

■Mengoptimalkan efek

CMD mengoptimalkan pertumbuhan bakteria baik, sehingga sangat optimal dalam proses pembuatan roti, tempe, bir, bahkan untuk pertumbuhan bakteria baik dalam tubuh kita.

■Haiwan Peliharaan

Haiwan peliharaan (anjing, kucing, burung, ikan, ular, dll), hewan ternak (sapi, kambing, kerbau, arnab, kuda, ayam, ikan, dll). CMD ½ berat badan haiwan peliharaan.

■Perkebunan, Pertanian dll.

CMD akan menyediakan mineral yang tidak tergantung di tanah. CMD mengembalikan zat dalam tanah.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MENGAPA MEMILIH TRACE MINERAL DROPS CMD REVELL?
  • Multi Fungsi (Obat Segala Penyakit)
  • Harga sangat berpatutan
  • Mineral makro dan mikro lebih dari 70 jenis
  • Mineral ionic (lebur menjadi ion jika ditetes ke air)
  • Bersih (diekstrak dari Great Salt Lake, Utah, USA)
  • Seimbang (mencipta keseimbangan dinamik)
  • Terbukti (Ribuan Testimoni dari Amerika hingga Asia)
  • Konsentrat (Trace mineral 55 kali lebih pekat daripada air laut)
  • Mudah digunakan (cukup ditetes ke makanan / minuman)
  • Natural (99% garam telah dibuang)

KHASIAT TAMBAHAN TRACE MINERAL CONCENTRATED MINERAL DROPS CMD REVELL
  • Mengimbangi kandungan dalam darah
  • Mencegah sembelit, Buasir, Kanser usus, pendarahan
  • Menguatkan tulang, sendi dan gigi
  • Menguatkan sistem saraf pada tubuh-sistem bio elektrik
  • Membantu menyerap makanan harian dan makanan tambahan lain
  • Meningkatkan performasi tubuh / refleks mental dan fizikal
  • Merawat komponen asas tubuh - enzim, sel darah, kofaktor dan hormon
  • Melancarkan metabolisme tubuh
  • Meningkatkan daya tahan dari jangkitan, tenaga dan daya hidup
  • Menghaluskan kulit dan menyuburkan rambut
  • Membantu pemulihan dari stress
  • Membantu penyembuhan dari penyakit yang disebabkan ketidakseimbangan mineral

SIAPA YANG MEMERLUKAN CONCENTRATED MINERAL DROPS CMD REVELL?
  • Kanak-kanak kecil
  • Ibu hamil dan menyusui
  • Anak-anak dan remaja yang sedang tumbuh sangat aktif
  • Orang dewasa yang sibuk dan stress dalam Pekerjaan / Kehidupannya
  • Para Atlit / Olahragawan
  • Orang tua yang mengalami kekurangan Mineral
  • Orang sihat yang tidak mau sakit
  • Orang Sakit yang ingin sihat
  • Pergantungan dengan Dadah (Narkotik dan Dadah atau bahan Berbahaya)

Tindakbalas Kesihatan/Kesan Penyembuhan

========================================================
TESTIMONI 
CMD MINERAL DROPS
========================================================


SELERA MAKAN BERKURANGAN, TIDUR KURANG BERDENGKUR, 

Berat Badan Turun 3 hari Minum CMD



SMS/WHATSAPP: 0174079332 NANIE

Wednesday, 19 November 2014

Larome Slimming Serum Murah

Bagaimana L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membantu anda?


L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum direka untuk menghasilkan hasil yang hebatkepada pengguna. Ia bukan sahaja untuk membakar lemak anda, ia membantu membentuk badan anda, menghasilkan enam pek anda (pembina badan), menghilangkan selulit dan stretch mark.
Kandungan stem sel epalnya menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis selain membentuk pigmen kulit. Dengan kata lain juga, ia berupaya membaiki tisu dan sel dalam badan dengan efektif dan akhir menghasilkan sel baru dengan untuk kulit.
Formulanya yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan dapat membantu memecahkan lemak, menyahkan toksik dan air yang berlebihan dalam badan. Jadi ia akan menghalang pembentukan lemak disamping melancarkan pembuangan air besar dan kecil sekaligus menggalakkan pemecahan sel-sel lemak dengan kesan termo sehingga dapat melangsingkan badan anda. Selain itu, ia membantu mengurangkan selulit, stretch mark memperbaiki tona kulit yang lebih baik.

Membakar Lemak anda dalam masa 24 jam

L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membakar lemak anda dalam masa 24 jam. Ia sekaligus mengurangkan kesan parut selepas bersalin wanita dan dapat mengempiskan perut anda. Ia diformulasi khusus untuk..
  • LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas. Anda hanya perlu sapu serum ini di kawasan yang anda inginkan. Ia akan kekal dilapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak terhasil setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan serum.
  • SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu. Sapu dengan konsisten untuk mencapai kesan maksima ini.
  • LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang anda inginkan.
  • STRETCH MARKS: Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.

Jom Lihat Cara Penggunaan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum


Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam (selepas mandi ) pada bahagian bermasalah.
(Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).
Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minit selepas sapu, anda akan mula berasa panas pada bahagian yang telah disapu)
UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI **
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA!
Nota:
  • Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu
  • Boleh juga disapukan pada double chin.
  • Mengeluarkan angin-angin dalam badan.
  • Jangan terkena mata dan mulut. Basuh tangan selepas mengambil produk ini.

Kandungan L'arome:
Methyl Nicotinate, PhytoCellTech, Malus Domestica, Actin Heat, Ekstrak Biji Cucurbita Pepo (Labu) , Pati Minyak Serai

Berapa Harga L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum ini?


Kami serius mahu membantu anda kembali ke badan normal. Bayangkan harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

Harga promosi terhad kami:
1 botol RM150
2 botol RM300

Buy 2 FREE 2, FREE membership
RM350 (Semenanjung)
RM367 (Sabah & Sarawak)

Free Postage


Thursday, 20 February 2014

Aura Beauty Perfect ABP 26

Aura Beauty Perfect ABP 26

Supplemen Sejuta Khasiat Pertama Di Malaysia dengan khasiat Habatussauda Pemakanan Sunnah, Utk penjagaan kesihatan, kecantikan luar & dalam, kurus cara selamat, ingin dapatkan zuriat, bentuk badan yg menawan, Menjadikan Anda lebih muda dari usia sebenar,,,jimat & berbaloi,,
Jaminan Kepuasan 100%



Kurus Cara Selamat & berkesan
Kawal selera makan
Kulit Putih Gebu Licin Tanpa Parut Jerawat
Awet Muda & Antipenuaan
Merawat Kesihatan Dalaman-Suburkan rahim
Bentuk Badan lebih menarik-tegangkan punggung & payudara
10 dalam 1 khasiat
kurus cerah sihat
terhangat di pasaran
Khasiat habatussauda mampu merawat kesihatan selain kecantikan
Sangat Laris-Supplemen paling lengkap pelbagai khasiat
Dijamin Selamat & Berkesan!!!


SMS/Whatsapp: 017-4079332 (nanie)

Info tentang ABP26



ABP26 ini adalah nama singkatan yang diberikan kepada produk-produk yang melambangkan kesihatan, kecantikan dan juga kecergasan. ABP itu sendiri adalah nama singkatan kepada Aura Beauty Perfect. Nombor 26 itu pula adalah angka yang digemari oleh Pengasas produk ini iaitu Dato Dr Zach.




Didie Alias & Hairul Azreen (Drama Setia Hujung Nyawa) dilantik sbg Duta untuk Aura Beauty Perfect ABP26

 Pengasas Produk Aura Beauty Perfect ABP26 
Dato Zach & Datin Nurul Bersama Duta Produk Didie Alias & Hairul Azreen


Produk Aura Beauty Perfect ABP26
Ada 4 Produk
1. Aura Beauty Perfect Premium RED (Wanita Sahaja)
2. Aura Beauty Perfect Premium PURPLE (Wanita & Lelaki)
3. Slimming Miracle (Botol Seperti Roll On Perfume-Hidu sahaja utk Kurangkan Keinginan Makan-Kurus)
4. Triple L- (untuk lelaki power-bagi tenaga harian)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aura Beauty Perfect ABP 26 RED


AURA BEAUTY PERPECT (WOMEN) 550GM - Merah 10 IN 1

Sesuai untuk wanita berkahwin, anak dara 20 an ke atas, wanita yg mempunyai masalah dalaman, wanita yg inginkan zuriat & wanita yg menyusukan bayi

(tidak sesuai utk ibu hamil dan ketika period) 





~ABP RED ni sesuai utk wanita berusia 20 an ke atas samada anak dara atau yg sudah berkahwin-kalau yg ada masalah kulit atau dalaman lagi bagus amalkan

-boleh suburkan rahim bg yg dah lama kawin tapi belum dapat zuriat, 
- juga ketatkan & merawat keputihan 
- Melancarkan period
- dapat berat badan ideal
- kawal kuantiti makan yg diambil, contoh sebelum ambil makan 2 pinggan lepas minum abp26 dah dapat kawal makan sepinggan sbb
lepas minum ABP26 ni kita akan rasa kenyang
-ABP26 mampu menyekat kuantiti makanan yg diambil
- Boleh kurangkan selera atau makanan yg diambil bg mereka yg nak diet,,,boleh makan apa shj tapi yg bestnya kuantiti makanan yg kita ambil dpt dikawal

- Tegangkan breast & punggung (ada khasiat lobata dlm ABPRED)
- Kulit jadi lembap, licin , cerah gebu, hilangkan parut jerawat , kedutan ,wajah awet muda
- Penjagaan kesihatan ada khasiat habatussauda-boleh rawat penyakit dlm badan
- Merawat sel - ada stemcell apple
-Macam2 lagi khasiat dlm sebotol Aura Beauty Perfect ABP 26 - mmg jimat & berbaloi



AURA BEAUTY PERFECT 26 RED FOR WOMEN

Rahsia Wajah Putih Berseri Tanpa Sebarang Parut & Jerawat 

ABP26 RED Minuman kesihatan di cipta khusus untuk wanita. merawat masalah kulit, penjagaan kesihatan dalaman dan Slimming.

KANDUNGAN :

Collagen, Honey, Pomegranate, Rozel, Vitamin C, Ha, L-gluthathione, Apple Stem Cell, Soursop, Stone Pineapple, Habatussauda, Blackcurrant, Lycopine, Isolate Soy Protien, Cranberry, Mulberry, Vitamin E & Papaya Extract,Lobata,Manjakani

Aura Beauty Perfect (ABP26) Red Ada Tambahan Bahan Iaitu
~ Manjakani
~ Extract Lobata



MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA

• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal

KELEBIHAN

• Menegangkan dan membesarkan payudara
• Mengetatkan faraj/ Mengecutkan rahim
• Merangsang tenaga batin
• Meningkatkan dan membaik pulih kadar hormone
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan


KHASIAT 10 dalam 1 :

  • - Bertenaga
  • - Memutihkan
  • - Mencantikkan
  • - Menyihatkan
  • - Menjimatkan
  • - Menguruskan
  • - Mencergaskan
  • - Awet muda
  • - Menguatkan
  • - Pemulihan

■BAIK UTK KESIHATAN 

> Anti kanser 

> Mencegah dan mengurangkan penyakit migraine 

> Merawat diabetes dan tekanan darah tinggi 

> Membersihkan darah 

> Menguatkan jantung dan buah pinggang 

> Meningkatkan daya tahan tubuh 

> Melawas kencing 

> Merendahkan paras kolestrol dlm darah 

> Membantu melancarkan pembuangan angin



CARA MINUM :

  • 3 sudu di campur ke dalam 100ml air sejuk dan goncang.
  • Minum sekali sehari sebelum sarapan.
  • Kalau nak cepat boleh minum 2 kali sehari 
  • Dinasihatkan minum air masak banyak supaya proses merawat dapat berjalan lancar

Testimoni Aura Beauty Perfect ABP26







































Harga ABP 26 (MERAH)

::1 Botol- RED (550g) = RM249

Dapatkan dengan harga pakej promosi


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ABP 26 Purple



AURA BEAUTY PERFECT (UNISEX) 550GM - Purple 

Sesuai untuk lelaki Semua Peringkat umur dan wanita 
~ sesuai utk wanita hamil
~ Memberikan Tenaga harian utk mereka yg sangat sibuk & sering keletihan
~ badan jadi fresh & tidak mudah letih, ringan badan
~ lawas buangan sesuai utk mereka yg nak kurus cepat
~ Walaupun tidak makan sehari masih bertenaga & tidak mudah merasa lapar
~ Dapat kawal selera makan
~ Putihkan kulit & hilangkan parut jerawat, kecilkan liang roma
~ untuk lelaki anda akan kelihatan kacak & lebih muda, tubuh badan lebih menarik
~ mengurangkan perut buncit & lemak dlm badan
~ terlalu byk khasiat 8 in 1 dah bertukar kpd 10 in 1 khasiat


AURA BEAUTY PERFECT DRINK 10  IN 1

◆WHITENING
◆ HEALTHY
◆ FLAWLESS
◆ ENERGY

✔ WHITENING
✔ ENERGY
✔ BEAUTY
✔ HELTHY
✔ SLIMMING
✔ ECONOMY
✔ FITNESS
✔ ANTIOXIDANT
✔ VITALITY
✔ RECOVERY

MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA ABP26

• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan

BAIK UNTUK KESIHATAN:

• Anti kanser
• Mencegah dan mengurangkan penyakit migain
• Merawat penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
• Menguatkan jantung dan buah pinggang
• Membersihkan darah
• Mengubati Perih/radang
• Meningkatkan daya tahan tubuh
• Melawaskan kencing
• Membantu melancarkan pembuangan angin
• Merendahkan paras kolesterol dalam darah

CARA MINUM :

3 sudu di campur ke dalam 100ml air sejuk dan goncang.
Minum sekali sehari sebelum sarapan.

Banyakkan minum air masak

JAMINAN
➨ Buatan Malaysia
➨ Dijamin HALAL oleh Persatuan Islam SeMalaysia
➨ Bertaraf GMP
➨ Ada kelulusan KKM

Artis pun dah ramai menggunakan abp26


















Harga ABP 26 (Purple) 

Harga Pasaran: 

AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM 

::1 Botol- PURPLE (550g) = RM239 

Dapatkan Dengan Harga Pakej Promosi 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

APA BEZA PURPLE DAN MERAH ?

~purple ialah untuk lelaki dan perempuan yang nak muka
glowing dan gebu serta nak sihat bangun2 pagi je rasa
segar gilaa.
~purple boleh diamalkan oleh perempuan yang tak perlu
untuk masalah dalaman seperti merapatkan, mengetatkan
dan sebagainya.

~merah pula HANYA UNTUK KAUM WANITA YANG TELAH
BERKAHWIN / YANG INGIN MERAWAT MASALAH DALAMAN
seperti merapatkan atau memberi lebih tenaga bila bangun
waktu pagi. menegang pun boleh. 
ingat MERAH HANYA
UNTUK WANITA OK. why ? sebab merah ada tambahan
lobata.

tengok didie, fizz fairuz, johan pun dah cuba ABP 26. bukan

calang calang produk ok.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Soalan Lazim Aura Beauty Perfect (ABP26):

1. Apa perbezaan Aura Beauty Perfect yang MERAH dengan yang PURPLE?

~ Aura Beauty Perfect yang MERAH hanya sesuai untuk wanita yang dah berkahwin atau yang ingin memulihkan masalah dalaman seperti merapatkan, bertenaga, menegangkan payudara & punggung dan lain-lain kerana ia mengandungi Manjakani dan Lobata. Dan ianya minuman 10 dalam 1.

~ Aura Beauty Perfect (ABP26) yang PURPLE untuk lelaki dan perempuan yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran & wanita hamil.

ABP26 yang PURPLE juga sesuai diambil oleh wanita yang tidak mempunyai apa-apa masalah dalaman.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Antara bahan UTAMA ABP26 adalah Nenas Batu.



Antara khasiat NENAS BATU

1. Mengecutkan rahim selepas bersalin, sekaligus menjadikan ibu-ibu awet muda. 

2. Jika rajin amal, tak perlu lagi jamu atau majun. Di dalamnya sudah terkandung berbagai-bagai khasiat untuk wanita. 

3. Bagi ibu yang baru bersalin, untuk mengecutkan rahim, perlu ambil seminggu sekali sahaja.

4. Boleh jadikan ubat untuk menjarangkan anak – minum selama tempoh hendak menjarangkan anak.

5. Melawaskan kencing dan mengelakkan sakit batu karang serta buah pinggang.

6. Membantu melancarkan pembuangan angin.

7. Membantu ibu-ibu yang bakal menopause.

8. Bagi yang mengalami strok, minum dan sapukan pada tempat strok. Insya-Allah sembuh.

9. Jika rajin diamalkan minum air nanas batu, Insya-Allah 20 tahun lagi pun masih seperti dara.

10. Dikatakan mampu mengubati penyakit buasir.

11. Merendahkan paras kolesterol dalam darah.

12. Membuang toksin dalam badan.

13. Melancarkan perjalanan darah. 

14. Mencantikkan bentuk badan

15. Menegangkan kulit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING

SLIMING MIRACLE

Aura Beauty Perfect Slimming adalah produk pertama di Malaysia yang memerlukan anda untuk mencium bau yang dihasilkan dari dalam botol. Ianya dapat:

-Meningkatkan kadar metabolism tubuh.
-Menyahkan toksid dari tubuh.
-Menyingkirkan air berlebihan dalam tubuh
-Serta mengurangkan selulit.

Orang2 France memanggil minyak ini (fennel) sebagai DIETER's OIL. Minyak terbaik untuk membantu mereka yg ingin mengurangkan berat badan dengan tindakan mengurangkan perasaan ingin makan (reduce hunger pang).

Cara bertindak:
-Tekak akan menjadi payau dan ketat
-Nikmat menjamah makanan tidak ada atau berkurangan.
-Cuba makan makanan kegemaran anda selepas menyapu minyak ini ditangan dan hidu selama 1 minit sebelum menjamah makanan. Anda akan merasa kekurangan didalam makanan seperti mulut menjadi tawar.

Dinasihatkan meminum air putih sekurangnya wajib 1.5 liter sehari utk mempercepatkan tindakbalas. s.

Kandungan terdapat di AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING:

●JOJOBA OIL
●GRAPE SEED OIL
●FENNEL EXTRACT OIL
●GRAPEFRUIT EXTRACT OIL
●LEMON EXTRACT OIL
●PEPPERMINT EXTRACT OIL
●BERGAMOT EXTRACT OIL
●PATHOULI EXTRACT OIL




HARGA PASARAN AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING
::RM129 EM
  ::RM139 WM 

nak jimat ambik pakej combo

TESTIMONI



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ABP26 Triple L





TRIPLE 'L'Ubat Power utk Lelaki!

Byk sgt lah ubat power utk lelaki di pasaran sekarang dan kenapa harus pilih ubat ini? Apa keistimewaan ubat ini dibanding dgn ubat yg lain?

Hehe, ini jawapan nya... Kerana produk ini mempunyai kelebihan 6 dalam 1 seperti:

Membuat anda tahan lama Membesarkan 'barang' anda
♥Memanjangkan 'barang' anda
♥Kepuasan yang tidak terhingga
♥Membuat nafsu anda 'kelaparan'
♥Paling penting tiada kesan sampingan!


Triple L untuk lebih gagah dan kuat khas utk lelaki dan suami-suami. Jangan risau ia halal ada GMP/HALAL JAKIM/PPIM. Ia merupakan special formula dari United Arab Emirates (UAE).

Triple L berfungsi membesarkan senjata yang kecil. Boleh bertahan lama. Tidak pancit bertenaga, lebih panjang dan besar. Pasti ianya tidak akan menghampakan pasangannya. Tahap kepuasan paling maksima. Yang paling penting tiada kesan sampingan dan telah dipercayai seluruh dunia.


Wow! Lagi pula, produk ini diperbuat daripada formula dari negara UAE!

Produk ini dikeluarkan dan dikilangkan oleh syarikat yang mempunyai reputasi tinggi selaku pengeluar produk kesihatan dan disahkan halal. Jadi anda tidak perlu risau mengenai risiko jika anda mengambil ubat power ini.

Apa tunggu lagi... Pasangan anda pasti tersenyum puas. Dan anda pasti akan merasa diri spt singa yang sedang mencari mangsa!!

P/S: Kepada kaum wanita jgn segan2 utk membeli ubat ini utk pasangan anda kerana anda pasti akan merasa lebih bahagia bersama pasangan anda malah jgn terkejut kalau pasangan anda nak hari2! Hehe...

Note: Testimoni formula TRIPLE ' L ' sudah terbukti berkesan di semua negara Arab dan ternyata lebih bagus dan hebat dari kebanyakkan ubat power yg ada di pasaran.

Dapatkan TRIPLE ' L ' yang asli

(Note: utk lelaki berkahwin shj)



HARGA PASARAN AURA BEAUTY PERFECT TRIPLE L 
::RM129 WM
::RM139 EM

TESTIMONI



`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````



DAPATKAN HARGA ISTIMEWA

COMBO 2 PRODUK






SAMADA PURPLE ATAU MERAH + SLIMMING MIRACLE ATAU TRIPLE L

HANYA RM 280 SAHAJA FREE AHLI

jimat & bERBALOI

XPERLU MACAM2 PRODUK LAGI
SUPPLEMEN YG CUKUP LENGKAP
UNTUK LELAKI & WANITA

KURUS PALING EFEKTIF XPERLU BERDIET COZ MENGEYANGKAN

SMS/WHATSAPP: 0174079332 (Nanie)



 Antara Artis yang mengamalkan Aura Beauty Perfect ABP 26








~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




SMS/Whatsapp: 017-4079332 (nanie)




Harga Aura Beauty Perfect ABP26

Pakej Promosi ABP26


Untuk belian pilih pakej yg mana nak RM 280 free ahli dpt 2 brg
repeat order RM 180 utk sebotol ABP red/ purple

Kelebihan bila jadi ahli selain repeat order dengan harga lebih murah RM180 utk sebotol ABP red @ Purple
2 Kotak Triple L @ Slimming Miracle = RM180

setiap belian repeat order kita akan dapat bonus dalam bentuk point 5.6 point = RM 19.6
kumpul point ni bila dah ckup RM180 boleh redeem point utk sebotol ABP jimat & berbaloi,,

xrugi mengambil abp sbb xperlu supplemen lain lg semuanya ada dlm 1 botol
kurus
kulit cerah
tegang breast
ketatkan
jaga dalaman
awet muda
bagi tenaga
kawal makanan yg diambil
perfect anda dah xperlukan supplemen lain lg,,,ABP ada semuanya
yg paling special ada khasiat habatussauda

Aura Beauty Perfect-ABP 26

Supplemen untuk kesihatan & kecantikan paling lengkap
Tidak perlu bermacam2 produk lagi
Slimming produk yang sangat berkesan & selamat sesuai bg mereka yg ingin berdiet secara sihat
10 Dalam 1 khasiat utk wanita & lelaki

AURA BEAUTY PERFECT 26
~Khasiat yang banyak sehingga mendorong golongan ARTIS sendiri menggunakan dan mengamalkan.
~Ia merupakan minuman yang berasaskan jus.
~Rasa yang sedap dan enak.
~Hanya perlu ambil 3 sudu dicampur dgn air sejuk kemudian digoncang dengan menggunakan SHAKERS yang diberikan PERCUMA !!!.

~Cara untuk mengamalkan Aura Beauty Perfect Premium -

~hanya minum 2X sehari.
( Pagi sebelum hidangan dan malam sebelum tidur )


Kandungan dalam AURA BEAUTY PERFECT yang diekstrak secara semulajadi.

1. Apple Stem Cell

Saintis mendapati bahawa sel-sel pokok epal yang jarang ditanam di Switzerland menunjukkan kesan positif terhadap sel-sel manusia dalam ujian klinikal. Sel stem adalah yang paling penting untuk pertumbuhan semula yang berterusan kulit manusia dan rambut. Ekstrak ini Apple Stem Cell ¹ muncul untuk merangsang dan meremajakan sel-sel stem manusia, mengakibatkan:

- Pengurangan kedutan dan garis-garis halus
- Ketegasan dan keanjalan kulit bertambah baik
- Penuaan kulit ditangguhkan- Kulit lebih berseri dan muda
- Kadar pengurangan rambut yang lebih perlahan.

2. Gluta WhiteSaintifik yang dikenali sebagai L-Glutathione

'ibu kepada semua ANTIOXIDANT yang hebat ini adalah sebatian molekul yang luar biasa yang dihasilkan di dalam hati dengan kuasa untuk meneutralkan radikal bebas. Ia dapat dikawal tindakan yang kurang antioksidan seperti vitamin C dan E dan meningkatkan kuasa antioksidan apabila diambil bersama-sama.

Sementara manfaat kesihatan yang luar biasa, apa yang lebih menakjubkan ialah keupayaan untuk memutihkan kulit! Apabila diambil dengan CoQ10, vitamin C dan E, Gluta White ² mempunyai keupayaan untuk bukan sahaja menghalang pengeluaran melanin tetapi juga mengubah laluan metabolik untuk menghasilkan melanin pigmen cahaya (phaeomelanin),

FUNGSI-FUNGSI ramuan sempurna ABP26 :

SANGAT2 BERKESAN nya hanya dlm masa 8 Hari SAHAJA!!

SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN !!

Mengandungi :

HABBATUSSAUDA 
-Dapat membersihkan darah
-Mengubati Radang
-Meningkatkan Daya Tahan Tubuh Badan
-Mengatasi Sesak Nafas

L-GLUTATHIONE 
-Melembutkan dan Menghaluskan Tekstur Kulit
-Kulit menjadi Kenyal dan Anjal
-Memelihara Kesihatan Rambut dan Kuku

PINE BARK EXTRACT (ABP26 RED)
-Mengecutkan Rahim Selepas Bersalin
-Melawaskan Kencing
-Mengelakkan Sakit Buah Pinggang
-Membantu melancarkan Pembuangan Angin
-Merendahkab Paras Kolesterol Dalam Darah

HONEY (Sunah Nabi) 
-Meningkatkan Kadar Serapan Kalsium dalam Badan
-Membersih dan Menambah Darah
-Meransang Tenaga Batin
-Menguatkan Jantung, Buah Pinggang dan Jantung

LOBATA (ABP26 RED)
-Berkesan meningkatkan dan Membaik Pulih Kadar Hormon
-Menghaluskan Liang Roma dan Mengurangkan Minyak
-Mencegah dan Mengurangkan Penyakit Migraine
-Mengurangkan Penyakit Diabetis dan Tekanan Darah Tinggi

COLLAGEN 
-Memberikan Tenaga utk Menjalani kehidupan Seharian
-Mengatasi masalah Penuaan
-Membantu utk Mngekalkan Kelantangan Otot utk Membuang Lemak dlm Badan

ROSELLE 
-Anti Penuaan
-Wajah Nampak Berseri
-Mencegah Kanser
-Mengurangkan Kolesterol

KIWI /CRANBERRY /MULBERRY 
-Menyihatkan Mata
-Mngurangkan Lingkaran Hitam Bawah Mata
-Mengurangkan Kedutan

APPLE STEM CELL 
-Melambatkan Penuaan
-Memperbaharui Sel-Sel Kulit

ISOLATE SOY PROTEIN 
-Awet Muda
-Pembekal Tenaga
-Membaiki Daya Ingatan
-Baik untuk Hormon 
-Baik untuk Prostat Inilah kelebihan-kelebihan...



SMS/Whatsapp: 0174079332 (Nanie)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

------------------------------
Jana Pendapatan Bersama ABP 26
-------------------------------------------

✔ BUSINESS PACKAGE: 
MODAL RENDAH. PRODUK FENOMENA TERLARIS SENANG DIJUAL. UNTUNG/BONUS LUMAYAN. 

Ada 4 Pakej untuk bisnes


➨ Pakej ENTREPRENEUR (RM280) 1+1: 
* 1 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau PURPLE + Aura Beauty Perfect Slimming atau Aura Beauty Perfect Triple L
* Potensi Pendapatan RM560 SEHARI (Bonus Pairing)


➨ PakeJ CORPORATE (RM840) 3+3
* 2 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 1 Botol PURPLE + 2 Aura Beauty Perfect Slimming atau 1 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan 
cth nak semua botol merah pun tiada masalah)


➨ Pakej MILLIONAIRE (RM1960) 7+7
● 4 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 3 Botol PURPLE + 4 Aura Beauty Perfect Slimming atau 3 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan yg anda mahu pun tiada masalah)
* Potensi Pendapatan RM3920 SEHARI (Bonus Pairing)


Stokis ➨ Pakej BILLIONAIRE (RM4200) 15+15
● 8 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 7 Botol PURPLE + 8 Aura Beauty Perfect Slimming atau 7 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan yg anda mahu pun tiada masalah)
Potensi Pendapatan RM8400 SEHARI (Bonus Pairing)
Jom Jana Pendapatan dgn Aura Beauty Perfect ABP26-
Setiap Ahli Mampu Jana Pendapatan dgn ABP26-
Mobile Stokis Diperlukan Hubungi 017-4079332 (Nanie)

memang jimat n berbaloi,,,,
cepat jgn ketinggalan 
Jgn tggu lagi GRAB Peluang yg ada,,,
Sbb Produk Sangat Hebat,,,Sejuta Khasiat dlm 1 supplemen
mmg Dijamin Berkesan Insyaallah,,,
sbb dia merawat dari dalam
dengan khasiat pemakanan sunnah....

Hubungi SEKARANG!!!

0174079332 Nanie
Jika anda benar2 serius utk menjadi stokis
kami juga benar2 serius utk membantu anda
segalanya di tangan anda,,,
Grab Peluang INI kami akan berikan support utk anda,,,

-------------------------------------------------------------
KENAPA PERLU MINUM ABP26
---------------------------------------------------------

Kenapa perlu pilih ABP26 sbg supplemen harian
- Sejuta Khasiat dlm 1 botol- supplemen paling lengkap utk merawat segala masalah kesihatan kita & juga penjagaan diri dari segi kecantikan kulit, bentuk badan, parut2 lama
nak dapatkan zuriat, bersihkan kotoran rahim yg mnjadi punca xdpt zuriat, 

-ABP purple utk lelaki utk penjagaan kesihatan, penjagaan diri, bertenaga sepanjang hari,,,kawal selera makan, mengurangkan rasa lapar, lawas buangan, rawat masalah kulit

 ------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
_________________________________________________________________


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




--------------------------------------------------------------
 Fungsi Lain Aura Beauty Perfect - ABP 26
---------------------------------------------------------------

1. AWET MUDA
Antioksida melambatkan proses penuaan sel.


2. PENCEGAHAN KENCING MANIS
Asid galik mengatasi kencing manis dan lelah.


3. PENCEGAHAN BARAH PAYUDARA DAN RAHIM
Antioksida manjakani mampu mencegah barah buah dada dan rahim.


4. PENCEGAHAN BAU YANG TIDAK DIINGINI
Manjakani dikatakan bersifat astringen, berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj.


5. MATA YANG SIHAT
Astringen terbukti dapat memberikan penglihatan yang jelas kerana ia mengecutkan tisu-tisu pada mata.


6. RAWATAN PAYUDARA
Oleh kerana manjakani mempunyai sifat-sifat menegangkan kembali otot-otot, maka amalan meminum minuman bemanjakani dapat memperbaiki payudara yang telah hilang kekenyalannya.


7. KULIT KERING DAN BERMINYAK
Astringen juga dapat mengaawal kulit kering dan berminyak.


8. PELBAGAI KHASIAT MAKANAN
Disebabkan manjakani mempunyai serat makanan ia dapat melawaskan pembuangan air besar. Vitamin dan zat galian serta karbohidrat dan protein boleh memupuk kesihatan.


9. MEMULIH OTOT DALAMAN FARAJ
Tannin pada manjakani amat mampu menegangkan semula otot-otot dalam faraj dan sekali gus merapatkan bahagian yang longgar, lemah atau kendur.


10. MENGAWAL LENDIR DAN LELEHAN FARAJ
Astrigen berupaya menyerap lendir dan lelehan faraj.


11. MENGECUTKAN TISU-TISU
- Astrigen dikatakan berupaya mengecutkan semula tisu-tisu di dalam faraj terutamanya selepas bersalin.


12. MENEGANGKAN DAN MENCANTIKKAN KULIT
- Astrigen dalam manjakani boleh mencantikan kulit dan mencegah jerawat.


13. MENGUATKAN GIGI DAN KAYA DENGAN KALSIUM
- Kalsium dalam manjakani boleh membantu menguatkan gigi dan tulang.


14. MULUT
- Astrigen dalam manjakani dapat mengekalkan kebersihan mulut.


15. PERAWATAN KRONIK ULSER
-Amalan meminum minuman manjakani juga boleh merawat kronik ulser.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...