Wednesday, 19 November 2014

Larome Slimming Serum Murah

Bagaimana L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membantu anda?


L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum direka untuk menghasilkan hasil yang hebatkepada pengguna. Ia bukan sahaja untuk membakar lemak anda, ia membantu membentuk badan anda, menghasilkan enam pek anda (pembina badan), menghilangkan selulit dan stretch mark.
Kandungan stem sel epalnya menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis selain membentuk pigmen kulit. Dengan kata lain juga, ia berupaya membaiki tisu dan sel dalam badan dengan efektif dan akhir menghasilkan sel baru dengan untuk kulit.
Formulanya yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan dapat membantu memecahkan lemak, menyahkan toksik dan air yang berlebihan dalam badan. Jadi ia akan menghalang pembentukan lemak disamping melancarkan pembuangan air besar dan kecil sekaligus menggalakkan pemecahan sel-sel lemak dengan kesan termo sehingga dapat melangsingkan badan anda. Selain itu, ia membantu mengurangkan selulit, stretch mark memperbaiki tona kulit yang lebih baik.

Membakar Lemak anda dalam masa 24 jam

L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membakar lemak anda dalam masa 24 jam. Ia sekaligus mengurangkan kesan parut selepas bersalin wanita dan dapat mengempiskan perut anda. Ia diformulasi khusus untuk..
  • LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas. Anda hanya perlu sapu serum ini di kawasan yang anda inginkan. Ia akan kekal dilapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak terhasil setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan serum.
  • SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu. Sapu dengan konsisten untuk mencapai kesan maksima ini.
  • LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang anda inginkan.
  • STRETCH MARKS: Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.

Jom Lihat Cara Penggunaan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum


Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam (selepas mandi ) pada bahagian bermasalah.
(Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).
Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minit selepas sapu, anda akan mula berasa panas pada bahagian yang telah disapu)
UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI **
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA!
Nota:
  • Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu
  • Boleh juga disapukan pada double chin.
  • Mengeluarkan angin-angin dalam badan.
  • Jangan terkena mata dan mulut. Basuh tangan selepas mengambil produk ini.

Kandungan L'arome:
Methyl Nicotinate, PhytoCellTech, Malus Domestica, Actin Heat, Ekstrak Biji Cucurbita Pepo (Labu) , Pati Minyak Serai

Berapa Harga L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum ini?


Kami serius mahu membantu anda kembali ke badan normal. Bayangkan harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

Harga promosi terhad kami:
1 botol RM150
2 botol RM300

Buy 2 FREE 2, FREE membership
RM350 (Semenanjung)
RM367 (Sabah & Sarawak)

Free Postage


Thursday, 20 February 2014

Aura Beauty Perfect ABP 26

Aura Beauty Perfect ABP 26

Supplemen Sejuta Khasiat Pertama Di Malaysia dengan khasiat Habatussauda Pemakanan Sunnah, Utk penjagaan kesihatan, kecantikan luar & dalam, kurus cara selamat, ingin dapatkan zuriat, bentuk badan yg menawan, Menjadikan Anda lebih muda dari usia sebenar,,,jimat & berbaloi,,
Jaminan Kepuasan 100%



Kurus Cara Selamat & berkesan
Kawal selera makan
Kulit Putih Gebu Licin Tanpa Parut Jerawat
Awet Muda & Antipenuaan
Merawat Kesihatan Dalaman-Suburkan rahim
Bentuk Badan lebih menarik-tegangkan punggung & payudara
10 dalam 1 khasiat
kurus cerah sihat
terhangat di pasaran
Khasiat habatussauda mampu merawat kesihatan selain kecantikan
Sangat Laris-Supplemen paling lengkap pelbagai khasiat
Dijamin Selamat & Berkesan!!!


SMS/Whatsapp: 017-4079332 (nanie)

Info tentang ABP26



ABP26 ini adalah nama singkatan yang diberikan kepada produk-produk yang melambangkan kesihatan, kecantikan dan juga kecergasan. ABP itu sendiri adalah nama singkatan kepada Aura Beauty Perfect. Nombor 26 itu pula adalah angka yang digemari oleh Pengasas produk ini iaitu Dato Dr Zach.




Didie Alias & Hairul Azreen (Drama Setia Hujung Nyawa) dilantik sbg Duta untuk Aura Beauty Perfect ABP26

 Pengasas Produk Aura Beauty Perfect ABP26 
Dato Zach & Datin Nurul Bersama Duta Produk Didie Alias & Hairul Azreen


Produk Aura Beauty Perfect ABP26
Ada 4 Produk
1. Aura Beauty Perfect Premium RED (Wanita Sahaja)
2. Aura Beauty Perfect Premium PURPLE (Wanita & Lelaki)
3. Slimming Miracle (Botol Seperti Roll On Perfume-Hidu sahaja utk Kurangkan Keinginan Makan-Kurus)
4. Triple L- (untuk lelaki power-bagi tenaga harian)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aura Beauty Perfect ABP 26 RED


AURA BEAUTY PERPECT (WOMEN) 550GM - Merah 10 IN 1

Sesuai untuk wanita berkahwin, anak dara 20 an ke atas, wanita yg mempunyai masalah dalaman, wanita yg inginkan zuriat & wanita yg menyusukan bayi

(tidak sesuai utk ibu hamil dan ketika period) 





~ABP RED ni sesuai utk wanita berusia 20 an ke atas samada anak dara atau yg sudah berkahwin-kalau yg ada masalah kulit atau dalaman lagi bagus amalkan

-boleh suburkan rahim bg yg dah lama kawin tapi belum dapat zuriat, 
- juga ketatkan & merawat keputihan 
- Melancarkan period
- dapat berat badan ideal
- kawal kuantiti makan yg diambil, contoh sebelum ambil makan 2 pinggan lepas minum abp26 dah dapat kawal makan sepinggan sbb
lepas minum ABP26 ni kita akan rasa kenyang
-ABP26 mampu menyekat kuantiti makanan yg diambil
- Boleh kurangkan selera atau makanan yg diambil bg mereka yg nak diet,,,boleh makan apa shj tapi yg bestnya kuantiti makanan yg kita ambil dpt dikawal

- Tegangkan breast & punggung (ada khasiat lobata dlm ABPRED)
- Kulit jadi lembap, licin , cerah gebu, hilangkan parut jerawat , kedutan ,wajah awet muda
- Penjagaan kesihatan ada khasiat habatussauda-boleh rawat penyakit dlm badan
- Merawat sel - ada stemcell apple
-Macam2 lagi khasiat dlm sebotol Aura Beauty Perfect ABP 26 - mmg jimat & berbaloi



AURA BEAUTY PERFECT 26 RED FOR WOMEN

Rahsia Wajah Putih Berseri Tanpa Sebarang Parut & Jerawat 

ABP26 RED Minuman kesihatan di cipta khusus untuk wanita. merawat masalah kulit, penjagaan kesihatan dalaman dan Slimming.

KANDUNGAN :

Collagen, Honey, Pomegranate, Rozel, Vitamin C, Ha, L-gluthathione, Apple Stem Cell, Soursop, Stone Pineapple, Habatussauda, Blackcurrant, Lycopine, Isolate Soy Protien, Cranberry, Mulberry, Vitamin E & Papaya Extract,Lobata,Manjakani

Aura Beauty Perfect (ABP26) Red Ada Tambahan Bahan Iaitu
~ Manjakani
~ Extract Lobata



MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA

• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal

KELEBIHAN

• Menegangkan dan membesarkan payudara
• Mengetatkan faraj/ Mengecutkan rahim
• Merangsang tenaga batin
• Meningkatkan dan membaik pulih kadar hormone
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan


KHASIAT 10 dalam 1 :

  • - Bertenaga
  • - Memutihkan
  • - Mencantikkan
  • - Menyihatkan
  • - Menjimatkan
  • - Menguruskan
  • - Mencergaskan
  • - Awet muda
  • - Menguatkan
  • - Pemulihan

■BAIK UTK KESIHATAN 

> Anti kanser 

> Mencegah dan mengurangkan penyakit migraine 

> Merawat diabetes dan tekanan darah tinggi 

> Membersihkan darah 

> Menguatkan jantung dan buah pinggang 

> Meningkatkan daya tahan tubuh 

> Melawas kencing 

> Merendahkan paras kolestrol dlm darah 

> Membantu melancarkan pembuangan angin



CARA MINUM :

  • 3 sudu di campur ke dalam 100ml air sejuk dan goncang.
  • Minum sekali sehari sebelum sarapan.
  • Kalau nak cepat boleh minum 2 kali sehari 
  • Dinasihatkan minum air masak banyak supaya proses merawat dapat berjalan lancar

Testimoni Aura Beauty Perfect ABP26







































Harga ABP 26 (MERAH)

::1 Botol- RED (550g) = RM249

Dapatkan dengan harga pakej promosi


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ABP 26 Purple



AURA BEAUTY PERFECT (UNISEX) 550GM - Purple 

Sesuai untuk lelaki Semua Peringkat umur dan wanita 
~ sesuai utk wanita hamil
~ Memberikan Tenaga harian utk mereka yg sangat sibuk & sering keletihan
~ badan jadi fresh & tidak mudah letih, ringan badan
~ lawas buangan sesuai utk mereka yg nak kurus cepat
~ Walaupun tidak makan sehari masih bertenaga & tidak mudah merasa lapar
~ Dapat kawal selera makan
~ Putihkan kulit & hilangkan parut jerawat, kecilkan liang roma
~ untuk lelaki anda akan kelihatan kacak & lebih muda, tubuh badan lebih menarik
~ mengurangkan perut buncit & lemak dlm badan
~ terlalu byk khasiat 8 in 1 dah bertukar kpd 10 in 1 khasiat


AURA BEAUTY PERFECT DRINK 10  IN 1

◆WHITENING
◆ HEALTHY
◆ FLAWLESS
◆ ENERGY

✔ WHITENING
✔ ENERGY
✔ BEAUTY
✔ HELTHY
✔ SLIMMING
✔ ECONOMY
✔ FITNESS
✔ ANTIOXIDANT
✔ VITALITY
✔ RECOVERY

MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA ABP26

• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan

BAIK UNTUK KESIHATAN:

• Anti kanser
• Mencegah dan mengurangkan penyakit migain
• Merawat penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
• Menguatkan jantung dan buah pinggang
• Membersihkan darah
• Mengubati Perih/radang
• Meningkatkan daya tahan tubuh
• Melawaskan kencing
• Membantu melancarkan pembuangan angin
• Merendahkan paras kolesterol dalam darah

CARA MINUM :

3 sudu di campur ke dalam 100ml air sejuk dan goncang.
Minum sekali sehari sebelum sarapan.

Banyakkan minum air masak

JAMINAN
➨ Buatan Malaysia
➨ Dijamin HALAL oleh Persatuan Islam SeMalaysia
➨ Bertaraf GMP
➨ Ada kelulusan KKM

Artis pun dah ramai menggunakan abp26


















Harga ABP 26 (Purple) 

Harga Pasaran: 

AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM 

::1 Botol- PURPLE (550g) = RM239 

Dapatkan Dengan Harga Pakej Promosi 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

APA BEZA PURPLE DAN MERAH ?

~purple ialah untuk lelaki dan perempuan yang nak muka
glowing dan gebu serta nak sihat bangun2 pagi je rasa
segar gilaa.
~purple boleh diamalkan oleh perempuan yang tak perlu
untuk masalah dalaman seperti merapatkan, mengetatkan
dan sebagainya.

~merah pula HANYA UNTUK KAUM WANITA YANG TELAH
BERKAHWIN / YANG INGIN MERAWAT MASALAH DALAMAN
seperti merapatkan atau memberi lebih tenaga bila bangun
waktu pagi. menegang pun boleh. 
ingat MERAH HANYA
UNTUK WANITA OK. why ? sebab merah ada tambahan
lobata.

tengok didie, fizz fairuz, johan pun dah cuba ABP 26. bukan

calang calang produk ok.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Soalan Lazim Aura Beauty Perfect (ABP26):

1. Apa perbezaan Aura Beauty Perfect yang MERAH dengan yang PURPLE?

~ Aura Beauty Perfect yang MERAH hanya sesuai untuk wanita yang dah berkahwin atau yang ingin memulihkan masalah dalaman seperti merapatkan, bertenaga, menegangkan payudara & punggung dan lain-lain kerana ia mengandungi Manjakani dan Lobata. Dan ianya minuman 10 dalam 1.

~ Aura Beauty Perfect (ABP26) yang PURPLE untuk lelaki dan perempuan yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran & wanita hamil.

ABP26 yang PURPLE juga sesuai diambil oleh wanita yang tidak mempunyai apa-apa masalah dalaman.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Antara bahan UTAMA ABP26 adalah Nenas Batu.



Antara khasiat NENAS BATU

1. Mengecutkan rahim selepas bersalin, sekaligus menjadikan ibu-ibu awet muda. 

2. Jika rajin amal, tak perlu lagi jamu atau majun. Di dalamnya sudah terkandung berbagai-bagai khasiat untuk wanita. 

3. Bagi ibu yang baru bersalin, untuk mengecutkan rahim, perlu ambil seminggu sekali sahaja.

4. Boleh jadikan ubat untuk menjarangkan anak – minum selama tempoh hendak menjarangkan anak.

5. Melawaskan kencing dan mengelakkan sakit batu karang serta buah pinggang.

6. Membantu melancarkan pembuangan angin.

7. Membantu ibu-ibu yang bakal menopause.

8. Bagi yang mengalami strok, minum dan sapukan pada tempat strok. Insya-Allah sembuh.

9. Jika rajin diamalkan minum air nanas batu, Insya-Allah 20 tahun lagi pun masih seperti dara.

10. Dikatakan mampu mengubati penyakit buasir.

11. Merendahkan paras kolesterol dalam darah.

12. Membuang toksin dalam badan.

13. Melancarkan perjalanan darah. 

14. Mencantikkan bentuk badan

15. Menegangkan kulit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING

SLIMING MIRACLE

Aura Beauty Perfect Slimming adalah produk pertama di Malaysia yang memerlukan anda untuk mencium bau yang dihasilkan dari dalam botol. Ianya dapat:

-Meningkatkan kadar metabolism tubuh.
-Menyahkan toksid dari tubuh.
-Menyingkirkan air berlebihan dalam tubuh
-Serta mengurangkan selulit.

Orang2 France memanggil minyak ini (fennel) sebagai DIETER's OIL. Minyak terbaik untuk membantu mereka yg ingin mengurangkan berat badan dengan tindakan mengurangkan perasaan ingin makan (reduce hunger pang).

Cara bertindak:
-Tekak akan menjadi payau dan ketat
-Nikmat menjamah makanan tidak ada atau berkurangan.
-Cuba makan makanan kegemaran anda selepas menyapu minyak ini ditangan dan hidu selama 1 minit sebelum menjamah makanan. Anda akan merasa kekurangan didalam makanan seperti mulut menjadi tawar.

Dinasihatkan meminum air putih sekurangnya wajib 1.5 liter sehari utk mempercepatkan tindakbalas. s.

Kandungan terdapat di AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING:

●JOJOBA OIL
●GRAPE SEED OIL
●FENNEL EXTRACT OIL
●GRAPEFRUIT EXTRACT OIL
●LEMON EXTRACT OIL
●PEPPERMINT EXTRACT OIL
●BERGAMOT EXTRACT OIL
●PATHOULI EXTRACT OIL




HARGA PASARAN AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING
::RM129 EM
  ::RM139 WM 

nak jimat ambik pakej combo

TESTIMONI



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ABP26 Triple L





TRIPLE 'L'Ubat Power utk Lelaki!

Byk sgt lah ubat power utk lelaki di pasaran sekarang dan kenapa harus pilih ubat ini? Apa keistimewaan ubat ini dibanding dgn ubat yg lain?

Hehe, ini jawapan nya... Kerana produk ini mempunyai kelebihan 6 dalam 1 seperti:

Membuat anda tahan lama Membesarkan 'barang' anda
♥Memanjangkan 'barang' anda
♥Kepuasan yang tidak terhingga
♥Membuat nafsu anda 'kelaparan'
♥Paling penting tiada kesan sampingan!


Triple L untuk lebih gagah dan kuat khas utk lelaki dan suami-suami. Jangan risau ia halal ada GMP/HALAL JAKIM/PPIM. Ia merupakan special formula dari United Arab Emirates (UAE).

Triple L berfungsi membesarkan senjata yang kecil. Boleh bertahan lama. Tidak pancit bertenaga, lebih panjang dan besar. Pasti ianya tidak akan menghampakan pasangannya. Tahap kepuasan paling maksima. Yang paling penting tiada kesan sampingan dan telah dipercayai seluruh dunia.


Wow! Lagi pula, produk ini diperbuat daripada formula dari negara UAE!

Produk ini dikeluarkan dan dikilangkan oleh syarikat yang mempunyai reputasi tinggi selaku pengeluar produk kesihatan dan disahkan halal. Jadi anda tidak perlu risau mengenai risiko jika anda mengambil ubat power ini.

Apa tunggu lagi... Pasangan anda pasti tersenyum puas. Dan anda pasti akan merasa diri spt singa yang sedang mencari mangsa!!

P/S: Kepada kaum wanita jgn segan2 utk membeli ubat ini utk pasangan anda kerana anda pasti akan merasa lebih bahagia bersama pasangan anda malah jgn terkejut kalau pasangan anda nak hari2! Hehe...

Note: Testimoni formula TRIPLE ' L ' sudah terbukti berkesan di semua negara Arab dan ternyata lebih bagus dan hebat dari kebanyakkan ubat power yg ada di pasaran.

Dapatkan TRIPLE ' L ' yang asli

(Note: utk lelaki berkahwin shj)



HARGA PASARAN AURA BEAUTY PERFECT TRIPLE L 
::RM129 WM
::RM139 EM

TESTIMONI



`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````



DAPATKAN HARGA ISTIMEWA

COMBO 2 PRODUK






SAMADA PURPLE ATAU MERAH + SLIMMING MIRACLE ATAU TRIPLE L

HANYA RM 280 SAHAJA FREE AHLI

jimat & bERBALOI

XPERLU MACAM2 PRODUK LAGI
SUPPLEMEN YG CUKUP LENGKAP
UNTUK LELAKI & WANITA

KURUS PALING EFEKTIF XPERLU BERDIET COZ MENGEYANGKAN

SMS/WHATSAPP: 0174079332 (Nanie)



 Antara Artis yang mengamalkan Aura Beauty Perfect ABP 26








~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




SMS/Whatsapp: 017-4079332 (nanie)




Harga Aura Beauty Perfect ABP26

Pakej Promosi ABP26


Untuk belian pilih pakej yg mana nak RM 280 free ahli dpt 2 brg
repeat order RM 180 utk sebotol ABP red/ purple

Kelebihan bila jadi ahli selain repeat order dengan harga lebih murah RM180 utk sebotol ABP red @ Purple
2 Kotak Triple L @ Slimming Miracle = RM180

setiap belian repeat order kita akan dapat bonus dalam bentuk point 5.6 point = RM 19.6
kumpul point ni bila dah ckup RM180 boleh redeem point utk sebotol ABP jimat & berbaloi,,

xrugi mengambil abp sbb xperlu supplemen lain lg semuanya ada dlm 1 botol
kurus
kulit cerah
tegang breast
ketatkan
jaga dalaman
awet muda
bagi tenaga
kawal makanan yg diambil
perfect anda dah xperlukan supplemen lain lg,,,ABP ada semuanya
yg paling special ada khasiat habatussauda

Aura Beauty Perfect-ABP 26

Supplemen untuk kesihatan & kecantikan paling lengkap
Tidak perlu bermacam2 produk lagi
Slimming produk yang sangat berkesan & selamat sesuai bg mereka yg ingin berdiet secara sihat
10 Dalam 1 khasiat utk wanita & lelaki

AURA BEAUTY PERFECT 26
~Khasiat yang banyak sehingga mendorong golongan ARTIS sendiri menggunakan dan mengamalkan.
~Ia merupakan minuman yang berasaskan jus.
~Rasa yang sedap dan enak.
~Hanya perlu ambil 3 sudu dicampur dgn air sejuk kemudian digoncang dengan menggunakan SHAKERS yang diberikan PERCUMA !!!.

~Cara untuk mengamalkan Aura Beauty Perfect Premium -

~hanya minum 2X sehari.
( Pagi sebelum hidangan dan malam sebelum tidur )


Kandungan dalam AURA BEAUTY PERFECT yang diekstrak secara semulajadi.

1. Apple Stem Cell

Saintis mendapati bahawa sel-sel pokok epal yang jarang ditanam di Switzerland menunjukkan kesan positif terhadap sel-sel manusia dalam ujian klinikal. Sel stem adalah yang paling penting untuk pertumbuhan semula yang berterusan kulit manusia dan rambut. Ekstrak ini Apple Stem Cell ¹ muncul untuk merangsang dan meremajakan sel-sel stem manusia, mengakibatkan:

- Pengurangan kedutan dan garis-garis halus
- Ketegasan dan keanjalan kulit bertambah baik
- Penuaan kulit ditangguhkan- Kulit lebih berseri dan muda
- Kadar pengurangan rambut yang lebih perlahan.

2. Gluta WhiteSaintifik yang dikenali sebagai L-Glutathione

'ibu kepada semua ANTIOXIDANT yang hebat ini adalah sebatian molekul yang luar biasa yang dihasilkan di dalam hati dengan kuasa untuk meneutralkan radikal bebas. Ia dapat dikawal tindakan yang kurang antioksidan seperti vitamin C dan E dan meningkatkan kuasa antioksidan apabila diambil bersama-sama.

Sementara manfaat kesihatan yang luar biasa, apa yang lebih menakjubkan ialah keupayaan untuk memutihkan kulit! Apabila diambil dengan CoQ10, vitamin C dan E, Gluta White ² mempunyai keupayaan untuk bukan sahaja menghalang pengeluaran melanin tetapi juga mengubah laluan metabolik untuk menghasilkan melanin pigmen cahaya (phaeomelanin),

FUNGSI-FUNGSI ramuan sempurna ABP26 :

SANGAT2 BERKESAN nya hanya dlm masa 8 Hari SAHAJA!!

SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN !!

Mengandungi :

HABBATUSSAUDA 
-Dapat membersihkan darah
-Mengubati Radang
-Meningkatkan Daya Tahan Tubuh Badan
-Mengatasi Sesak Nafas

L-GLUTATHIONE 
-Melembutkan dan Menghaluskan Tekstur Kulit
-Kulit menjadi Kenyal dan Anjal
-Memelihara Kesihatan Rambut dan Kuku

PINE BARK EXTRACT (ABP26 RED)
-Mengecutkan Rahim Selepas Bersalin
-Melawaskan Kencing
-Mengelakkan Sakit Buah Pinggang
-Membantu melancarkan Pembuangan Angin
-Merendahkab Paras Kolesterol Dalam Darah

HONEY (Sunah Nabi) 
-Meningkatkan Kadar Serapan Kalsium dalam Badan
-Membersih dan Menambah Darah
-Meransang Tenaga Batin
-Menguatkan Jantung, Buah Pinggang dan Jantung

LOBATA (ABP26 RED)
-Berkesan meningkatkan dan Membaik Pulih Kadar Hormon
-Menghaluskan Liang Roma dan Mengurangkan Minyak
-Mencegah dan Mengurangkan Penyakit Migraine
-Mengurangkan Penyakit Diabetis dan Tekanan Darah Tinggi

COLLAGEN 
-Memberikan Tenaga utk Menjalani kehidupan Seharian
-Mengatasi masalah Penuaan
-Membantu utk Mngekalkan Kelantangan Otot utk Membuang Lemak dlm Badan

ROSELLE 
-Anti Penuaan
-Wajah Nampak Berseri
-Mencegah Kanser
-Mengurangkan Kolesterol

KIWI /CRANBERRY /MULBERRY 
-Menyihatkan Mata
-Mngurangkan Lingkaran Hitam Bawah Mata
-Mengurangkan Kedutan

APPLE STEM CELL 
-Melambatkan Penuaan
-Memperbaharui Sel-Sel Kulit

ISOLATE SOY PROTEIN 
-Awet Muda
-Pembekal Tenaga
-Membaiki Daya Ingatan
-Baik untuk Hormon 
-Baik untuk Prostat Inilah kelebihan-kelebihan...



SMS/Whatsapp: 0174079332 (Nanie)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

------------------------------
Jana Pendapatan Bersama ABP 26
-------------------------------------------

✔ BUSINESS PACKAGE: 
MODAL RENDAH. PRODUK FENOMENA TERLARIS SENANG DIJUAL. UNTUNG/BONUS LUMAYAN. 

Ada 4 Pakej untuk bisnes


➨ Pakej ENTREPRENEUR (RM280) 1+1: 
* 1 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau PURPLE + Aura Beauty Perfect Slimming atau Aura Beauty Perfect Triple L
* Potensi Pendapatan RM560 SEHARI (Bonus Pairing)


➨ PakeJ CORPORATE (RM840) 3+3
* 2 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 1 Botol PURPLE + 2 Aura Beauty Perfect Slimming atau 1 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan 
cth nak semua botol merah pun tiada masalah)


➨ Pakej MILLIONAIRE (RM1960) 7+7
● 4 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 3 Botol PURPLE + 4 Aura Beauty Perfect Slimming atau 3 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan yg anda mahu pun tiada masalah)
* Potensi Pendapatan RM3920 SEHARI (Bonus Pairing)


Stokis ➨ Pakej BILLIONAIRE (RM4200) 15+15
● 8 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 7 Botol PURPLE + 8 Aura Beauty Perfect Slimming atau 7 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan yg anda mahu pun tiada masalah)
Potensi Pendapatan RM8400 SEHARI (Bonus Pairing)
Jom Jana Pendapatan dgn Aura Beauty Perfect ABP26-
Setiap Ahli Mampu Jana Pendapatan dgn ABP26-
Mobile Stokis Diperlukan Hubungi 017-4079332 (Nanie)

memang jimat n berbaloi,,,,
cepat jgn ketinggalan 
Jgn tggu lagi GRAB Peluang yg ada,,,
Sbb Produk Sangat Hebat,,,Sejuta Khasiat dlm 1 supplemen
mmg Dijamin Berkesan Insyaallah,,,
sbb dia merawat dari dalam
dengan khasiat pemakanan sunnah....

Hubungi SEKARANG!!!

0174079332 Nanie
Jika anda benar2 serius utk menjadi stokis
kami juga benar2 serius utk membantu anda
segalanya di tangan anda,,,
Grab Peluang INI kami akan berikan support utk anda,,,

-------------------------------------------------------------
KENAPA PERLU MINUM ABP26
---------------------------------------------------------

Kenapa perlu pilih ABP26 sbg supplemen harian
- Sejuta Khasiat dlm 1 botol- supplemen paling lengkap utk merawat segala masalah kesihatan kita & juga penjagaan diri dari segi kecantikan kulit, bentuk badan, parut2 lama
nak dapatkan zuriat, bersihkan kotoran rahim yg mnjadi punca xdpt zuriat, 

-ABP purple utk lelaki utk penjagaan kesihatan, penjagaan diri, bertenaga sepanjang hari,,,kawal selera makan, mengurangkan rasa lapar, lawas buangan, rawat masalah kulit

 ------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
_________________________________________________________________


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




--------------------------------------------------------------
 Fungsi Lain Aura Beauty Perfect - ABP 26
---------------------------------------------------------------

1. AWET MUDA
Antioksida melambatkan proses penuaan sel.


2. PENCEGAHAN KENCING MANIS
Asid galik mengatasi kencing manis dan lelah.


3. PENCEGAHAN BARAH PAYUDARA DAN RAHIM
Antioksida manjakani mampu mencegah barah buah dada dan rahim.


4. PENCEGAHAN BAU YANG TIDAK DIINGINI
Manjakani dikatakan bersifat astringen, berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj.


5. MATA YANG SIHAT
Astringen terbukti dapat memberikan penglihatan yang jelas kerana ia mengecutkan tisu-tisu pada mata.


6. RAWATAN PAYUDARA
Oleh kerana manjakani mempunyai sifat-sifat menegangkan kembali otot-otot, maka amalan meminum minuman bemanjakani dapat memperbaiki payudara yang telah hilang kekenyalannya.


7. KULIT KERING DAN BERMINYAK
Astringen juga dapat mengaawal kulit kering dan berminyak.


8. PELBAGAI KHASIAT MAKANAN
Disebabkan manjakani mempunyai serat makanan ia dapat melawaskan pembuangan air besar. Vitamin dan zat galian serta karbohidrat dan protein boleh memupuk kesihatan.


9. MEMULIH OTOT DALAMAN FARAJ
Tannin pada manjakani amat mampu menegangkan semula otot-otot dalam faraj dan sekali gus merapatkan bahagian yang longgar, lemah atau kendur.


10. MENGAWAL LENDIR DAN LELEHAN FARAJ
Astrigen berupaya menyerap lendir dan lelehan faraj.


11. MENGECUTKAN TISU-TISU
- Astrigen dikatakan berupaya mengecutkan semula tisu-tisu di dalam faraj terutamanya selepas bersalin.


12. MENEGANGKAN DAN MENCANTIKKAN KULIT
- Astrigen dalam manjakani boleh mencantikan kulit dan mencegah jerawat.


13. MENGUATKAN GIGI DAN KAYA DENGAN KALSIUM
- Kalsium dalam manjakani boleh membantu menguatkan gigi dan tulang.


14. MULUT
- Astrigen dalam manjakani dapat mengekalkan kebersihan mulut.


15. PERAWATAN KRONIK ULSER
-Amalan meminum minuman manjakani juga boleh merawat kronik ulser.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...