Monday, 17 August 2015

Rowena Skin Solution (Skincare) - Miracle Serum

Rowena Skin Solution

Skincare daripada ramuan semulajadi bebas bahan kimia berbahaya dgn teknologi terkini setanding jenama antarabangsa









Rowena Skincare, sesuai utk semua jenis kulit.

Rowena Serum mengandungi kandungan glutathione, vitamin C, vitamin D dan E yang bertindak sebagai antioksida yang melawan kerosakan kulit, menganjal, menegang, dan bertindak sebagai agen anti-penuaan.

Ia juga lengkap dengan rumusan pati vitamin, nanowhite,apple stemm cells, yang bertindak dalam melembabkan kulit dan mengelakkan kedutan serta
melindungi kulit dari sinaran UV merbahaya.

Yang penting kulit sis sihat dan selamat serta bebas dari bahan yang mengandungi bahan chemical yang boleh menyebabkan kesan buruk dalam jangka masa yang panjang.

Rowena juga telah menghantar sample ke lab Universiti Teknologi Malaysia bagi mendapatkan pengiktirafan mengenai bahan-bahan yg digunakan.




MIRACLE SERUM.

Adalah dari rumusan Apple Stem Cell, Nanowhite, (Glutathione, Arbutin, Collagen), Vitamin C, Vitamin D dan E, Allantoin, Aloe Vera Extract, Sodium PCA, Sulphora White, Ceramide, yang bertindak mencerah, Memudarkan parut jerawat 3x lagi cepat, membuatkan kulit lebih tegang, anjal, mengecilkan pori, memudarkan jeragat, menghilangkan garis halus di muka, mengelakkan kedutan, menyegarkan kulit agar tidak kusam, menjadikan kulit putih gebu secara sekata, merangsang peningkatan kolagen dalam wajah, menaikan roma merah jambu kepada kulit dan pelbagai lagi masalah kulit wajah.




MIRACLE CLEANSER

Cleanser rumusan dari Apple Stem Cell, Nanowhite, Vitamin C, Allantoin, Aloe Vera Extract, Cocamidopropyl Betaine. Cleanser dan serum fungsi nya sama namun cleanser lebih kepada membersih kekotoran kulit, menghaluskan kulit, mencerah, menegangkan struktur kulit.






MASKER HERBA
Masker Herba di rumus dari Kulit Kayu Manis, Bunga Tanjung, Bunga Mawar, Herba Stong Otak ( rawat resdung juga Hama dalam wajah). Masker Herba berfungsi
meneutralkan semua nilai PH kulit yang pernah menggunakan products berchemical. Ia juga mengecutkan jerawat, mematikan hama resdung, menarik toksin dlm wajah, merawat ruam2 halus dan alahan pada kulit, mengawal kulit berminyak dan menganjal kulit , kembali awet muda.





SABUN KOLLAGEN
Sabun free itu mengandungi rumusan bunga tanjung , pandan dan beras serta kolagen yang bertujuan memutihkan badan, menghilangkan hitam celah2
ketiak dan peha, menghalus serta menjadikan kulit kembali muda.







MIRACLE UV CREAM

Rumusan dari Argan Oil, Nanowhite, Jojoba Oil, Madu Lebah. Memberi kesan kelembutan baldu sutera apabila di sapu pada wajah. Ia bukan sahaja melindungi kulit daripada sinaran uv membahaya namun lengkap dengan rumusan perawatan bagi mendapatkan kulit yang sihat. Difomulasi daripada bahan berkualiti serta selamat seperti nano white, jajoba oil, madu lebah, serta argan oil memberi kesan kelembapan serta kehalusan walaupun telah dibasuh. Partikalnya juga sangat halus yang mana ia tidak menutup pori di wajah, dan memberi kesegaran sentiasa pada wajah.

Bagi pengguna yang tidak gemar bermakup tebal Rowena Miracle Touch Cream adalah pilihan yang tepat. Kulit anjal, halus , kembali muda dengan Rowena Skin treatment.
Semua produk Rowena telah mendapat kelulusan dari Biro Pengawalan Farmaseutikal Ke
bangsaan (BPFK) dan KKM.

KKM




TESTIMONI








Hasil setelah 7 Bulan rawat parut jerawat kronik

HARGA


SERUM SAHAJA + FREE SABUN BADAN
Harga Termasuk Pos


SERUM + CLEANSER + SABUN (FREE)

SET LENGKAP 4 BARANG RM279


0174079332 Nanie

Wednesday, 24 June 2015

Woman Desire Essential Cream WDEC

Krim Hormon - Woman Desire Essential Cream (WDEC)




Memperkenalkan product terbaru Women Desire Essential Cream.... 


Perlbagai fungsi dalam 1 bekas tau...

Women Desire nih mampu membantu kita kaum Hawa tau....

Women Desire nih dapat menyelesaikan masalah Stress , Miss 'V' Longgar , Hormon Tak Stabil , Wajah Berjerawat , Tona kulit Tak Sekata dan banyak lagi la....

Hasil akan dapat di lihat & di rasai seawal 3 Hari !! 

=============================================================
Fungsi WDEC
  • Meremajakan kulit anda 
  • Menstabilkan hormon dalam badan anda 
  • Mengawal tahap STRESS anda 
  • Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur 
  • Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara 
  • Menaikkan seri wajah 
  • Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur. 
  • Menghilangkan Double Chin (V-Shape) 
  • Banyak Fungsi Lagi Bila Hormon Dah Stabil Macam2 Dpt Dirawat,,,dari ujung rambut sampai ujung kaki Best kan WDEC ni,,,senang nak guna Lain dari yg Lain

Tahiah buat Adleesya Beautyshop ...

Kerana telah menghasilkan product yang sangat bagus & magic nih khas untuk golongan wanita yang mengalami masalah kulit , masalah dalaman ...

Malah kami telah Mendapat Berpuluh-puluh malah Raturan testimoni dari pengguna yang telah berpuas hati & memberikan respond yang amat memberangsangkan...

InsyaAllah....

================================================================


WDEC adalah krim terapi hormon utk mengaktifkan sel2 badan kite yg selama ni sedang tidur.. WDEC mengejutkan segala sel2 utk bekerja semula seperti biasa.. Segala sel2 baru terbentuk dan kolagen2 akn terbentuk dgn sendirinya dlm badan kite.. Krim WDEC adalah krim ajaib kerana satu utk semua kegunaan dan tuk semua masalah perempuan.. WDEC Merawat dr segi :

1) rawat hormon
2) jerawat
3) jeragat
4) parut2
5) hbgn suami isteri
6) breast kembali kencang, tegang dan besar
7) boleh kuruskan badan
8) kecikkan peha, lengan dan part2 lain di badan
9) kempiskan perut buncit
10) suburkan dan mudah dpt zuriat
11) stabilkan period
12) migrain, sakit kpla, lenguh2 badan, sakit lutut, betis dan lain2 sakit laa
13) bykkan air susu
14) Putihkan muka dan badan
15) v-shape kan muka
16) rambut gugur
17) dan mcm2 lg laa.. hya dgn guna krim ni jer..

Bagaimana WDEC bergerak??

WDEC ni bertindak dari dalam badan kite.. mula sapu WDEC pd 3 point nadi yg penting tu, WDEC akn diserap ke pembuluh darah dan akn detect segala penyakit kite.. akn ada tindakbalas yg berlaku.. kalau kite gemuk.. badan akn kuarkn toksik2 dan lemak2 secara semulajadi tp kalau kite dah kurus... xdela kuar lemak tu.. dan WDEC akn menaikkan metabolisma bg yg gemuk dan akn menurunkan metabolisma bg yg kurus.. so badan kite akn jd ideal..

Sapu WDEC kat nadi => pembuluh darah dan hormon => seluruh badan => detect penyakit ape yg ada => tindakbalas badan terhadap penyakit => WDEC merawat penyakit tu dari dalam (from part to part and tone by tone) => kulit putih sekata satu badan => segala masalah selesai satu persatu tanpa disedari


=====================================================
Nak tahu apa yg terkandung dalam produk ini? Jom layan...



===========================
10 KANDUNGAN HEBAT DALAM WDEC :
===========================
1) Punica Granatum Extract
2) Soy Protein
3) Soy Isoflavanoes
4) Vit A
5) Vit C
6) Vit E
7) Trifolium Pratense Blossom Extract
8) Pueraria Mirifica
9) Rosa Damascena Flower Oil
10) Rose Essential Oil

---------------------------------
Punica Granatum Extract :
---------------------------------
★★ Membantu masalah radang perut, membantu melegakan cirit birit. Malah ia juga membantu mengurangkan tekanan darah tinggi. Pesakit Anaemia atau kurang darah juga mendapat manfaat daripada buah delima. Delima juga sangat berkesan untuk menangani masalah darah gemuruh dan panik.

----------------
Soy Protein :
----------------
★★ Membantu melindungi kulit daripada kerosakan dan anti-penuaan. Soya juga boleh mencerahkan kulit yang diingini oleh wanita yang mempunyai warna kulit yang tidak sekata dan masalah kulit kusam yang disebabkan oleh sinaran matahari.

-----------------------
Soy Isoflavanoes :
-----------------------
★★ Melancarkan metabolism, melancarkan pencernaan, memberi nutrisi lengkap, meningkatkan sistem imunisani, menguatkan struktur matriks tulang, menstabilkan tekanan darah, menurunkan kadar kolesterol darah, menstabilkan kadar gula dalam darah, mencegah obesiti, mencegah penyakit ginjal, mengurangi gejala jantung koroner (kardiovaskular), mengurangi gejala stroke, mengurangi gejala sakit urat, menghilangkan rasa lelah dan lesu, mengurangi gejala menopause, memperlambat penuaan sel, mencegah pertumbuhan kanser, terutama kanser payudara dan prostat & akan menambah daya ingatan dengan meningkatkan fungsi kognitif.

-------------
Vitamin A :
-------------
★★ Mengurangkan kedutan, menyembuh luka, menjadikan kulit licin dan sekata, mengurangkan tompok coklat dan pigmentasi, mengurangkan pengeluaran sebum dan merawat jerawat.

--------------
Vitamin C :
--------------
★★ Membantu mengurangkan garis-garis halus, parut, dan kedutan. Malah ia berupaya memusnahkan radikal bebas yang merosakkan sel-sel dan keanjalan kulit, justeru memperbaiki rupa keseluruhan dan kesihatan kulit

--------------
Vitamin E :
--------------
★★ Membantu mengurangkan kulit rosak akibat pancaran matahari (sunburn), mencegah tanda-tanda penuaan serta memiliki ciri-ciri pelembap kulit yang sangat baik, ia juga membantu untuk mengelakkan kehilangan air pada kulit, dan meningkatkan kandungan kelembapan semulajadi kulit.

----------------------------------------------
Trifolium Pratense Blossom Extract :
----------------------------------------------
★★ Ia dapat merawat gangguan kitaran haid, kesakitan semasa haid (senggugut), pendarahan Uterin dan penyakit lain. Ia juga sangat sesuai untuk mengatasi gejala putus haid (menopouse).

----------------------
Pueraria Mirifica :
----------------------
★★ Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut, menambah saiz payudara, menegangkan payudara dan punggung, mencerahkan kulit, menganjalkan kulit (awet muda), melambatkan proses penuaan, melangsingkan badan, menghalang jangkitan pada vagina & pundi kencing, membantu pertumbuhan rambut, mengetatkan vagina, mengurangkan migrain dan mengah, mengatasi masalah sukar tidur (insomnia).

--------------------------------------
Rosa Damascena Flower Oil :
--------------------------------------
★★ Digunakan sama ada sebagai ekstrak (dihancurkan dalam minyak jojoba dalam tempoh 4 minggu) atau sebagai minyak pati tulen. Dengan kualiti anestetik sederhana, ia boleh membantu melegakan rengsaan kulit, manakala aromanya adalah satu-satunya yang berharga dan berkualiti.

-------------------------
Rose Arometerapi :
-------------------------
★★ Ia dapat menciptakan suasana romantis dan penuh ghairah, memperbaiki metabolisme dan sistem peredaran darah, menyeimbangkan hormon, meringankan - kepekaan kulit sensitif dan alergi.


======================================================

Apa Women Desire Essential nih Mampu Buat ?

  • Membantu meregenerasi, merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda. 
  • Memperbaiki elastilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit. 
  • Membuat kulit cerah seperti semulajadi 
  • Mencegah kulit dari kusam 
  • Menyamarkan garis halus 
  • Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari, jerawat, garis halus, luka dsb. 
  • Membantu menjaga kesihatan rambut, mata, kulit, sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular. 
  • Menyamarkan kesan parut serta noda hitam 
  • Sebagai antioksidan alami serta anti kanser 
  • Membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi. 
  • Membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh 
  • Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi 
  • Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan 
  • Membantu mengatasi kelelahan, letih, lesu serta kram otot

====================================================================

CARA GUNA

Cara Penggunaan Women Desire (WDEC) :

  • Amalkan 2 kali sehari selepas mandi 
  • Tidak perlu sapu tebal-tebal 
  • Sapu pada nadi-nadi. Anda juga boleh sapu pada tempat-tempat seperti muka, leher, tengkuk , ketiak , payudara, lengan , perut , pinggul serta pangkal peha. 
  • Krim mudah meresap dgn BIO teknologi Nano. 
  • Setiap pengguna akan mendapat kepuasan dan hasil yang baik. 
  • Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu
  • 1 bekas 15gm tahan 3-5 weeks bergantung cara guna.
  • IBU mengandung tidak boleh guna

====================================================================



TESTIMONI BERJAYA WDEC












HARGA PASARAN 

RM95 SEMENANJUNG
RM100 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU


HARGA PROMOSI RAMADAN 2015 CEPAT!!!!



WHATSAPP: 0174079332 Nanie



Friday, 27 February 2015

CMD Concentrated Mineral Drops Revell IEXP4U

CMD- Concentrated Mineral Drops 


Cecair CMD dikenali ramai sebagai Miracle Drops atau Titisan Ajaib kerana ianya sangat kaya dengan pelbagai mineral alami yang diperlukan tubuh manusia. Ia merupakan produk terunggul IEXP4U Revell yang telah terbukti dan banyak testimoni keupayaan CMD dalam menyembuhkan berbagai penyakit kronik seperti darah tinggi (high blood), kencing manis (diabetes), gout, gatal gatal kulit, masalah kolestrol dan lain lain.

Trace Mineral Drops atau Concentrated Mineral Drops (CMD):
Concentrated Mineral Drops : mengandungi 38% magnesium dalam bentuk ion. Peranan magnesium untuk mengurangi memulihkan penyakit stroke atau risiko terkena penyakit jantung. Hal ini tidak dapat diabaikan. by "A G Schauss, PH. D. Penulis lebih 50 buku dan ahli British Society of Nutritional Medicine".



Apa sebenarnya CMD Mineral Drops ?

CMD atau Concentrated Mineral Drop adalah cecair asli bersifat alkali yang kaya dengan nutrien. Cecair ini berfungsi sebagai "all in one" yang mampu membantu tubuh badan merawati penyakit yang dialami. Terdapat 76 jenis mineral yang terkandung dalam CMD iaitu 8 jenis makro mineral dan 68 jenis mikro mineral. Antaranya ialah Calcium, Zink, Iron, Magnesium, Flouride, Sodium, Selenium dan Iodin.

Manakala mikro mineral pula terdiri dari Phosporus, Sulphate, Cesium, Hafnium, Dysprosium, Neodymium, Nickel, Vanadium, Potassium, Silicon, Strotium, Bismuth, Lutetium, Ebrium, Manganese, Gold, Silver, Terbium, Aluminium, Holmium, Chromium, Latharium, Gallium, Titanium, Tellurium, Nitrogen, Copper, Gadolinium, Europium, Selenium, Semarlum, Molybdenum,Praseodimium, Lithium, Carbonate, Yiterbium dan lain lain.

AMALKAN CMD (concentrated mineral drops) kaya dengan 72 trace mineral dan bersifat alkali.

Apa Itu Air Alkali 
Air alkali adalah air yang telah mengalami proses penambahan ion hidroksida iaitu (OH-) dan ion calcium ataupun oksigen dan ion mineral alkali seperti (sodium, potassium, magnesium dan calcium). Proses penghasilan air alkali ini akan meningkatkan kandungan mineral dalam air dan pH air akan meningkat tinggi sehingga 9.0-10.6 pH. Air alkali yang keluar dari penapis perlu diminum secepat mungkin atau dua hari selepas di tapis untuk mendapat kesan yang optimum.Air minuman yang bersifat alkali adalah yang paling sesuai untuk tubuh kerana dapat meneutralkan asid dalam tubuh badan..Air Zam Zam adalah air beralkali dan mengandungi banyak mineral.

Kenapa Kita Perlukan Air Alkali ?
Air alkali adalah berbeza dengan air yang biasa kita minum dimana air alkali mengandungi kandungan ion negative yang tinggi serta memiliki tahap didih, kepekatan dan ikatan molekul yang berbeza dengan air paip. Keadaan ini menyebabkan air alkali mampu menyerap masuk ke dalam sel 3 kali ganda lebih cepat berbanding air paip. Struktur molekul yang lebih kecil mampu meningkatkan proses pembuangan toksik yang lebih efektif.

Ion alkali iaitu (OH-) dan ion calcium adalah sumber anti-oksida yang sangat kuat dan apabila ia dalam bentuk cecair bahan ini mampu masuk terus ke dalam sel dan meneutralkan radikal bebas tanpa perlu mengalami proses metabolisma, tidak seperti pil vitamin C, vitamin E dan sebagainya.

Air alkali juga meneutralkan asid dalam badan dan menyeimbangkan pH badan iaitu (6.9 – 7.2). Badan kita memerlukan nisbah keadaan asid : alkali yang seimbang iaitu pada nisbah 4 : 1 ( 4 bahagian alkali dan 1 bahagian asid ) atau 80% alkali dan 20% asid. Makanan yang kita makan boleh terdiri dari asid atau alkali, dan makanan ini apabila di akhir proses penghazaman akan meninggalkan hampas ataupun yang dinamakan (end product). Hampas ini boleh terdiri dari alkali atau asid bergantung pada kandungan mineral yang terdapat dalam makanan.

Apabila badan kita melalui proses metabolisma, makanan tadi akan dibakar untuk mendapatkan tenaga dan sebahagiannya akan disimpan menjadi asid lemak dan asid lemak tadi disimpan di beberapa tempat biasanya dibahagian bawah kulit, peha, tisu dan organ. Apabila pengumpulan asid lemak ini berlebihan maka keadaan ini akan menggangu pH darah kita dan keadaan ini dinamakan acidosis.

Asidosis kemudiannya menggangu perjalanan sistem kelejar dan fungsi organ. Keadaan ini sekiranya berlarutan akan mengundang kepada pelbagai jenis penyakit.

Asidosis akan menyebabkan pelbagai penyakit seperti arthritis, darah tinggi, sakit kulit, dan penuaan. Ini boleh diatasi dengan pengambilan makanan yang beralkali iaitu dengan nisbah alkali – asid 4:1 dan pengambilan air yang banyak.

Kepentingan keseimbang pH
Organ dalaman manusia amat sensitif terhadap perubahan pH. Seperti contoh, plasma darah dan bendalir yang menyelubungi sel mempunyai pH 7.2 ke 7.45. Penurunan pH darah ke 6.9 akan menyebabkan koma atau berkemungkinan maut. Oleh itu, badan manusia telah dikurniakan dengan beberapa mekanisma untuk menyeimbangkan tahap pH dalam badan. Mekanisma tersebut dikenali sebagai “buffers”. Sistem buffers berupaya untuk mengikat ion-ion atau melepaskannya daripada bendalir apabila kepekatan bendalir itu meningkat atau mengurang, dengan ini badan kita akan berupaya untuk mengekalkan tahap pH yang optimum.

Satu Penemuan Yang Hebat
Kajian mengenai air alkali telah bermula dari tahun 1950 di jepun. Kajian menunjukkan minum air yang tinggi pH ATAU beralkali mampu meneutralkan asid yang terkumpul di dalam badan.

10 Sebab Pentingnya CMD Kepada Anda

1) LENGKAP
Terdiri dari makro-mineral (magnesium,kalsium,potassium,klorida,sulfur) dan mikro mineralnya adalah (kromium, iodin, mangan, selenium dan zink). Ini menjadikan CMD supplemen mineral yang lengkap.

2) IONIK
Ionik bererti bercas positif dan negatif. CMD dititis dalam air akan memecah menjadi bentuk terkecil iaitu ionik memudahkan ia diserap oleh tubuh.

3) BERSIH/SUCI
CMD diekstrak dari Tasik Great Salt Lake, Utah, USA. Kadar garam tasik itu begitu tinggi sehingga tiada kehidupan bakteria. Kawasan tasik Berbataskan gurun sehingga tidak berpenduduk (bebas pencemaran).

4) ALAMI(NATURAL)
CMD bukan hasil buatan makmal. Ia semata-mata air tasik yang telah dibuang 99.5% garamnya. Asalnya mempunyai kandungan garam yang terlampau tinggi. (Tiada tambahan pewarna, pengawet,perasa tiruan). 100% alami & semulajadi natural produk.

5) SEIMBANG
Lengkap dan seimbang. Ini penting kerana mineral dengan lainnya dapat menarik atau menolak dan menciptakan suatu keseimbangan dinamik, membantu pengankutan makanan dan arahan pusat saraf badan.

6) PEKAT
55 kali lebih pekat kandungannya daripada kandungan mineral air laut. Kepekatannya begitu tinggi, dibandingkan dengan produk supplemen mineral lain.

7) MEMUDAHKAN
Mudah digunakan – hanya dititiskan dalam makanan/minuman/masakan anda 
(Dewasa 30-40 titis sehari, kanak-kanak 1 titis setiap 2kg berat badan).

8) MULTI FUNGSI
CMD bermulti fungsi dalam meningkatkan kesihatan badan :
  • Meningkatkan daya tahan daripada infeksi kuman/virus
  • Meningkatkan transmisi impuls saraf yang lancar
  • Memangkinkan pembentukan sel baru
  • Meningkatkan metabolisme badan
  • Meningkatkan tenaga dan kevitalan
  • Memelihara kulit dan rambut
  • Menguatkan gigi dan rangka badan

9) HARGA WAJAR/ MAMPU MILIK 
Anda boleh perolehi dengan harganya yang wajar yang memungkinkan segala lapisan masyarakat mengamalkannya.

10) TERBUKTI
Beribu testimoni dari benua Amerika hingga Asia membuktikan CMD membantu kesihatan kita.
=======================================================

Fungsi/Kegunaan Dan Khasiat CMD Mineral Drops

CMD Miracle Drop memiliki 1001 kegunaan kepada manusia. Antara kemampuan cecair ini yang diperakui ialah berupaya membantu menyembuhkan masalah dan penyakit penyakit berikut:

1. Membantu pembentukan tulang dan gigi.
2. Membantu menguatkan tulang.
3. Merawat dan menyembuhkan penyakit gout
4. Memulihkan tenaga
5. Mengurangkan tekanan darah tinggi
6. Merawat kencing manis atau diabetes
7. Menyingkir lemak di dalam usus.
8. Mengekalkan berat badan ideal
9. Meningkatkan sistem imun tubuh
10. Membekalkan tenaga bio elektrik tubuh
11. Mengawal selera makan
12. Menyingkir toksin dalam darah
13. Memperbaiki kitaran haid yang tidak teratur
14. Mempercepatkan proses penyembuhan luka
15. Mengurangkan masalah asma atau lelah
16. Mengekalkan tahap alkali cairan dalam tubuh
17. Merawat demam lebih cepat
18. Dapat mengatasi masalah kabur mata akibat selaput
19. Merawat masalah selsema
20. Dapat merawat masalah ulser mulut
21. Mengurangkan ketagihan narkotin/rokok
22. Dapat merawat penyakit kekuningan pada bayi
23. Mengatasi masalah sembelit
24. Menurunkan masalah berat badan
=========================================================


Dari Mana Sumber Mineral CDM ?

Penghasilan CMD adalah dari air tasik Great Salt Lake di Utah dan ianya melalui proses pengeluaran dan penapisan yang ketat sebelum ianya dibotolkan seperti yang ada di pasaran. Great Salt Lake telah dikenali di seluruh dunia sebagai sumber mineral terbaik untuk keperluan tubuh manusia.





====================================================
Concentrace Mineral Drops meningkatkan pH alkali badan anda ====================================================

1. Menyediakan trace mineral lengkap untuk keperluan badan anda dengan lebih 260 mg Magnesium bagi setiap 20 titis.

2. Meningkatkan pH badan dengan meneutralkan lebihan asid di dalam cecair badan dan tisu, menukarkannya menjadi garam dan kemudiannya memboloskan garam itu keluar daripada badan melalui air kencing.

3. Membantu menyerap nutrien dalam makanan dan mengalkali pH badan.

4. Mengubah struktur molekul air untuk memaksimumkan kuasa menghidratkan dan menembusi setiap sel dalam badan anda.

5. Menjadikan air rasa lebih menyegarkan, rasa sedikit manis dan bermineral.

=============================================
Fungsi Concentrace Mineral Drops Dalam Tubuh Badan
=============================================
1. Membersih

* Darah - sistem peredaran darah yang sihat. Mencegah kolesterol tinggi, darah tinggi dan tekanan darah rendah.

* Usus - menyihatkan sistem pembuangan serta mencegah masalah sembelit,buasir, barah usus atau kolon, najis berdarah

2. Membina

* Komponen Asas Badan - enzim, sel darah, hormon dan vitamin diperlukan semua sistem badan. Mencegah beguk, kencing manis dan ketidakhadaman.

* Tulang, Sendi dan Gigi yang kuat - mencegah masalah tulang (artritis,reumatisme, gout, osteoporosis.

* Rambut dan Kulit Yang Cantik - tiada lagi masalah kulit, alahan, gatal, ruam atau rambut rontok dan kering.

3. Menguatkan

* Sistem Badan - menguatkan sistem bio-elektrik, penghadaman dan ketahanan badan. Apabila sistem badan kuat, pasti badan dapat mencegah penyakit.

* Mengatasi Stres - (tekanan) mencegah masalah buah pinggang, jantung dan paru-paru (lelah, bronkitis dan resdung). Kesihatan badan lebih stabil untuk mengatasi stress

4. Menggiatkan

* Prestasi Badan - melakukan apa jua aktiviti dengan lebih stamina & kurang letih.

* Refleks Mental & Fizikal - penerimaan pengetahuan lebih baik, tidak kira usia. Bagus untuk IQ mereka yang sedang belajar.

* Penyerapan Nutrien & Supplemen Lain - semua makanan harian dan supplemen lain (seperti vitamin, royal jelly, aloe vera) diserap dengan lebih baik.


CARA PENGAMBILAN :

Kanak-kanak @ Remaja :

1 titis bagi setiap 2 kg berat badan.

Dewasa :

40 titis secara konsisten setiap hari (10 titis pagi, 10 titis tengahari, 10 titis petang dan 10 titis malam).

Sebaiknya diambil selepas makan. Boleh campurkan ke dalam segala jenis minuman. Boleh ditambahkan ke dalam masakan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CMD PELBAGAI KHASIAT:

APLIKASI CMD UNTUK KESIHATAN

MEMBANTU MENGATASI MASALAH KESIHATAN

1. Masalah Penglihatan : Rabun dekat, rabun jauh, katarak.

CMD 20 – 40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

2. Penyakit Alzheimer

CMD 20 – 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

3. Penyakit kulit

CMD 20 – 40 titis sehari, dibahagikan dalam beberapa kali minum. dan sapukan CMD yang telah di sebatikan ke dalam air bersih (1 titis tiap 10ml) dibahagian kulit yang bermasalah.

4. Menghilangkan Gatal kulit

CMD sebatikan dengan air bersih (40 titis/50ml) kemudian sapukan pada kulit yang gatal setelah kulit dicuci bersih.

5. Kuku rosak

CMD 20 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum. Rendam kuku dalam air hangat yang dititiskan CMD (40 titis/50ml selama 20 minit).

6. Bisul, Jerawat

CMD 20 – 40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum. Picit bisul, jerawat dengan CMD yang telah disebatikan dengan air bersih (2 titis tiap 10ml).

7. Memutihkan Kulit

CMD 15 – 20 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. CMD beberapa titis ke body lotion, gunakan setiap habis mandi.

8. Rambut gugut, Rambut Beruban / Pewarnaan pd rambut

CMD 15 – 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. titiskan CMD 3 titis di shampoo saat meramas, picit kepala. Larutkan CMD 1 titis ke dalam 10 ml air, sapukan ke kulit kepala sebagai tonik.

9. Menurunkan Berat Badan

CMD meningkatkan metabolisme dan memenuhi keperluan nutrisi dalam diet. CMD 10 titis sebelum sarapan, 10 titis sebelum makan siang, 10 titis malam.

10. terseliuh / bengkak

CMD 15 - 30 titis sehari (anak-anak : 1/2 berat badan), dibahagi dalam beberapa kali minum. Sapukan beberapa titis CMD di bagian yang bengkak.

11. Peminum alkohol

CMD 10 – 20 titis ke dalam minuman. Menghilangkan efek negatif kerana minuman beralkohol (muntah, sakit kepala dan sindrom ‘hang over’).

12. Memutihkan Gigi, Mencegah gigi berlubang, Gusi bengkak berdarah (Ginggivitis)

CMD 2-3 titis campur dengan ubat gigi.

13. Sakit Gigi

CMD 1 – 2 titis, terus pada gigi yang sakit.

14. sakit ulcer

CMD 15 – 30 tetes (anak-anak : ½ berat badan) sehari, sapukan CMD yang telah dilarutkan (2 titis dalam 5 ml air masak) atau dikumur-kumur.

15. sakit tekak

CMD 20 – 40 titis (kanak-kanak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

16. gastrik

CMD 15 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

17. Sembelit

CMD 10 titis setiap bangun tidur pagi. CMD 15 titis dalam air suam setelah sarapan, dan CMD 10 titis sebelum makan siang.

18. Cirit birit

CMD 10 – 30 titis (anak-anak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

19. sakit perut

CMD 15 - 20 titis dalam 500 ml air, minum secara berperingkat

20. Sakit sendi, sakit urat

CMD 20 - 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. Sapukan beberapa titis CMD di bahagian yang bengkak, sakit.

21. Sakit bahagian Saraf

CMD 20 - 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. Sapukan beberapa titis CMD di bahagian yang sakit.

22. Masalah tulang rapuh / Osteoporosis

CMD 20 – 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

23. Hipertensi (Tekanan Darah Tinggi), Stroke

CMD 15 - 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

24. Tekanan Darah Rendah

CMD 15 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

25. Kencing Manis

CMD 15 – 40 titis (anak-anak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

26. Kolesterol Tinggi

CMD 20 – 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa hari.

27. Penyakit Kurang Mineral

Tambahkan 30 titis TM-1 setiap hari. CMD akan membantu melindungi anda dari semua penyakit.


MENJAGA KESIHATAN

1. Meningkatkan Stamina
  • CMD 20 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.
2. Mencegah mengantuk
  • CMD 10 – 15 titis dalam segelas air minum.
3. Minuman Bersoda
  • CMD beberapa titis ke dalam minuman bersoda, mengurangi efek bahaya soda dan kemasaman
  • Mengganti Elemen/Mineral, Elektrolit
  • Mengembalikan Mineral yang Hilang dari air Suling atau Reverse Osmosis, kehilangan elektrolit (akibat diare, aktiviti berat, dll).
CMD 5 – 10 titiss per liter atau 50 – 100 titis per galon.


MENINGKATKAN RASA

1. Masakan

CMD beberapa titis pada masakan, menghilangkan efek negatif dari makanan, serta menambah kenikmatan. CMD akan mengurangi efek negatif dari garam.

2. Minuman

CMD 2 – 4 titis ditambahkan ke secawan teh dan kopi, akan menambah citarasa minuman.

■Mengoptimalkan efek

CMD mengoptimalkan pertumbuhan bakteria baik, sehingga sangat optimal dalam proses pembuatan roti, tempe, bir, bahkan untuk pertumbuhan bakteria baik dalam tubuh kita.

■Haiwan Peliharaan

Haiwan peliharaan (anjing, kucing, burung, ikan, ular, dll), hewan ternak (sapi, kambing, kerbau, arnab, kuda, ayam, ikan, dll). CMD ½ berat badan haiwan peliharaan.

■Perkebunan, Pertanian dll.

CMD akan menyediakan mineral yang tidak tergantung di tanah. CMD mengembalikan zat dalam tanah.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MENGAPA MEMILIH TRACE MINERAL DROPS CMD REVELL?
  • Multi Fungsi (Obat Segala Penyakit)
  • Harga sangat berpatutan
  • Mineral makro dan mikro lebih dari 70 jenis
  • Mineral ionic (lebur menjadi ion jika ditetes ke air)
  • Bersih (diekstrak dari Great Salt Lake, Utah, USA)
  • Seimbang (mencipta keseimbangan dinamik)
  • Terbukti (Ribuan Testimoni dari Amerika hingga Asia)
  • Konsentrat (Trace mineral 55 kali lebih pekat daripada air laut)
  • Mudah digunakan (cukup ditetes ke makanan / minuman)
  • Natural (99% garam telah dibuang)

KHASIAT TAMBAHAN TRACE MINERAL CONCENTRATED MINERAL DROPS CMD REVELL
  • Mengimbangi kandungan dalam darah
  • Mencegah sembelit, Buasir, Kanser usus, pendarahan
  • Menguatkan tulang, sendi dan gigi
  • Menguatkan sistem saraf pada tubuh-sistem bio elektrik
  • Membantu menyerap makanan harian dan makanan tambahan lain
  • Meningkatkan performasi tubuh / refleks mental dan fizikal
  • Merawat komponen asas tubuh - enzim, sel darah, kofaktor dan hormon
  • Melancarkan metabolisme tubuh
  • Meningkatkan daya tahan dari jangkitan, tenaga dan daya hidup
  • Menghaluskan kulit dan menyuburkan rambut
  • Membantu pemulihan dari stress
  • Membantu penyembuhan dari penyakit yang disebabkan ketidakseimbangan mineral

SIAPA YANG MEMERLUKAN CONCENTRATED MINERAL DROPS CMD REVELL?
  • Kanak-kanak kecil
  • Ibu hamil dan menyusui
  • Anak-anak dan remaja yang sedang tumbuh sangat aktif
  • Orang dewasa yang sibuk dan stress dalam Pekerjaan / Kehidupannya
  • Para Atlit / Olahragawan
  • Orang tua yang mengalami kekurangan Mineral
  • Orang sihat yang tidak mau sakit
  • Orang Sakit yang ingin sihat
  • Pergantungan dengan Dadah (Narkotik dan Dadah atau bahan Berbahaya)

Tindakbalas Kesihatan/Kesan Penyembuhan

========================================================
TESTIMONI 
CMD MINERAL DROPS
========================================================


SELERA MAKAN BERKURANGAN, TIDUR KURANG BERDENGKUR, 

Berat Badan Turun 3 hari Minum CMD

==================================
RAHSIA KURUS BUAT AIR DETOKS + CMD
==================================


CMD boleh buat air detoks kalau nak cepat turun berat badan
caranya letak beberapa hirisan lemon dalam sebotol air (elok guna bekas kaca sbb bekas plastik ada bahan kimia,,,lemon boleh menghakis n mengakibatkan toksik masuk dlm badan) 
kemudian titiskan beberapa titik CMD dalam air tersebut,,,minum setiap hari,,,boleh letak dalam peti sejuk,,,



SMS/WHATSAPP: 0174079332 NANIE

Wednesday, 19 November 2014

Larome Slimming Serum Murah

Bagaimana L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membantu anda?


L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum direka untuk menghasilkan hasil yang hebatkepada pengguna. Ia bukan sahaja untuk membakar lemak anda, ia membantu membentuk badan anda, menghasilkan enam pek anda (pembina badan), menghilangkan selulit dan stretch mark.
Kandungan stem sel epalnya menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis selain membentuk pigmen kulit. Dengan kata lain juga, ia berupaya membaiki tisu dan sel dalam badan dengan efektif dan akhir menghasilkan sel baru dengan untuk kulit.
Formulanya yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan dapat membantu memecahkan lemak, menyahkan toksik dan air yang berlebihan dalam badan. Jadi ia akan menghalang pembentukan lemak disamping melancarkan pembuangan air besar dan kecil sekaligus menggalakkan pemecahan sel-sel lemak dengan kesan termo sehingga dapat melangsingkan badan anda. Selain itu, ia membantu mengurangkan selulit, stretch mark memperbaiki tona kulit yang lebih baik.

Membakar Lemak anda dalam masa 24 jam

L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membakar lemak anda dalam masa 24 jam. Ia sekaligus mengurangkan kesan parut selepas bersalin wanita dan dapat mengempiskan perut anda. Ia diformulasi khusus untuk..
  • LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas. Anda hanya perlu sapu serum ini di kawasan yang anda inginkan. Ia akan kekal dilapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak terhasil setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan serum.
  • SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu. Sapu dengan konsisten untuk mencapai kesan maksima ini.
  • LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang anda inginkan.
  • STRETCH MARKS: Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.

Jom Lihat Cara Penggunaan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum


Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam (selepas mandi ) pada bahagian bermasalah.
(Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).
Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minit selepas sapu, anda akan mula berasa panas pada bahagian yang telah disapu)
UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI **
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA!
Nota:
  • Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu
  • Boleh juga disapukan pada double chin.
  • Mengeluarkan angin-angin dalam badan.
  • Jangan terkena mata dan mulut. Basuh tangan selepas mengambil produk ini.

Kandungan L'arome:
Methyl Nicotinate, PhytoCellTech, Malus Domestica, Actin Heat, Ekstrak Biji Cucurbita Pepo (Labu) , Pati Minyak Serai

Berapa Harga L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum ini?


Kami serius mahu membantu anda kembali ke badan normal. Bayangkan harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

Harga promosi terhad kami:
1 botol RM150
2 botol RM300

Buy 2 FREE 2, FREE membership
RM350 (Semenanjung)
RM367 (Sabah & Sarawak)

Free Postage


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...