Thursday, 20 February 2014

Aura Beauty Perfect ABP 26

Aura Beauty Perfect ABP 26

Kurus Cara Selamat & berkesan
Kawal selera makan
Kulit Putih Gebu Licin Tanpa Parut Jerawat
Awet Muda & Antipenuaan
Merawat Kesihatan Dalaman-Suburkan rahim
Bentuk Badan lebih menarik-tegangkan punggung & payudara
10 dalam 1 khasiat
kurus cerah sihat
terhangat di pasaran
Khasiat habatussauda mampu merawat kesihatan selain kecantikan
Sangat Laris-Supplemen paling lengkap pelbagai khasiat
Dijamin Selamat & Berkesan!!!


SMS/Whatsapp: 017-4079332 (nanie)

Info tentang ABP26



ABP26 ini adalah nama singkatan yang diberikan kepada produk-produk yang melambangkan kesihatan, kecantikan dan juga kecergasan. ABP itu sendiri adalah nama singkatan kepada Aura Beauty Perfect. Nombor 26 itu pula adalah angka yang digemari oleh Pengasas produk ini iaitu Dato Dr Zach.




Didie Alias & Hairul Azreen (Drama Setia Hujung Nyawa) dilantik sbg Duta untuk Aura Beauty Perfect ABP26

 Pengasas Produk Aura Beauty Perfect ABP26 
Dato Zach & Datin Nurul Bersama Duta Produk Didie Alias & Hairul Azreen

Jom Jana Pendapatan dgn Aura Beauty Perfect ABP26-
Setiap Ahli Mampu Jana Pendapatan dgn ABP26-
Mobile Stokis Diperlukan Hubungi 017-4079332 (Nanie)



Produk Aura Beauty Perfect ABP26
Ada 4 Produk
1. Aura Beauty Perfect Premium RED (Wanita Sahaja)
2. Aura Beauty Perfect Premium PURPLE (Wanita & Lelaki)
3. Slimming Miracle (Botol Seperti Roll On Perfume-Hidu sahaja utk Kurangkan Keinginan Makan-Kurus)
4. Triple L- (untuk lelaki power-bagi tenaga harian)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aura Beauty Perfect ABP 26 RED


AURA BEAUTY PERPECT (WOMEN) 550GM - Merah 10 IN 1

Sesuai untuk wanita berkahwin, anak dara 20 an ke atas, wanita yg mempunyai masalah dalaman, wanita yg inginkan zuriat & wanita yg menyusukan bayi

(tidak sesuai utk ibu hamil dan ketika period) 





~ABP RED ni sesuai utk wanita berusia 20 an ke atas samada anak dara atau yg sudah berkahwin-kalau yg ada masalah kulit atau dalaman lagi bagus amalkan

-boleh suburkan rahim bg yg dah lama kawin tapi belum dapat zuriat, 
- juga ketatkan & merawat keputihan 
- Melancarkan period
- dapat berat badan ideal
- kawal kuantiti makan yg diambil, contoh sebelum ambil makan 2 pinggan lepas minum abp26 dah dapat kawal makan sepinggan sbb
lepas minum ABP26 ni kita akan rasa kenyang
-ABP26 mampu menyekat kuantiti makanan yg diambil
- Boleh kurangkan selera atau makanan yg diambil bg mereka yg nak diet,,,boleh makan apa shj tapi yg bestnya kuantiti makanan yg kita ambil dpt dikawal

- Tegangkan breast & punggung (ada khasiat lobata dlm ABPRED)
- Kulit jadi lembap, licin , cerah gebu, hilangkan parut jerawat , kedutan ,wajah awet muda
- Penjagaan kesihatan ada khasiat habatussauda-boleh rawat penyakit dlm badan
- Merawat sel - ada stemcell apple
-Macam2 lagi khasiat dlm sebotol Aura Beauty Perfect ABP 26 - mmg jimat & berbaloi



AURA BEAUTY PERFECT 26 RED FOR WOMEN

Rahsia Wajah Putih Berseri Tanpa Sebarang Parut & Jerawat 

ABP26 RED Minuman kesihatan di cipta khusus untuk wanita. merawat masalah kulit, penjagaan kesihatan dalaman dan Slimming.

KANDUNGAN :

Collagen, Honey, Pomegranate, Rozel, Vitamin C, Ha, L-gluthathione, Apple Stem Cell, Soursop, Stone Pineapple, Habatussauda, Blackcurrant, Lycopine, Isolate Soy Protien, Cranberry, Mulberry, Vitamin E & Papaya Extract,Lobata,Manjakani

Aura Beauty Perfect (ABP26) Red Ada Tambahan Bahan Iaitu
~ Manjakani
~ Extract Lobata



MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA

• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal

KELEBIHAN

• Menegangkan dan membesarkan payudara
• Mengetatkan faraj/ Mengecutkan rahim
• Merangsang tenaga batin
• Meningkatkan dan membaik pulih kadar hormone
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan


KHASIAT 10 dalam 1 :

  • - Bertenaga
  • - Memutihkan
  • - Mencantikkan
  • - Menyihatkan
  • - Menjimatkan
  • - Menguruskan
  • - Mencergaskan
  • - Awet muda
  • - Menguatkan
  • - Pemulihan

■BAIK UTK KESIHATAN 

> Anti kanser 

> Mencegah dan mengurangkan penyakit migraine 

> Merawat diabetes dan tekanan darah tinggi 

> Membersihkan darah 

> Menguatkan jantung dan buah pinggang 

> Meningkatkan daya tahan tubuh 

> Melawas kencing 

> Merendahkan paras kolestrol dlm darah 
> Membantu melancarkan pembuangan angin


CARA MINUM :

  • 3 sudu di campur ke dalam 100ml air sejuk dan goncang.
  • Minum sekali sehari sebelum sarapan.
  • Kalau nak cepat boleh minum 2 kali sehari 
  • Dinasihatkan minum air masak banyak supaya proses merawat dapat berjalan lancar

Testimoni Aura Beauty Perfect ABP26







Harga ABP 26 (MERAH)

::1 Botol- RED (550g) = RM249

Dapatkan dengan harga pakej promosi


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ABP 26 Purple



AURA BEAUTY PERFECT (UNISEX) 550GM - Purple 

Sesuai untuk lelaki Semua Peringkat umur dan wanita 
~ sesuai utk wanita hamil
~ Memberikan Tenaga harian utk mereka yg sangat sibuk & sering keletihan
~ badan jadi fresh & tidak mudah letih, ringan badan
~ lawas buangan sesuai utk mereka yg nak kurus cepat
~ Walaupun tidak makan sehari masih bertenaga & tidak mudah merasa lapar
~ Dapat kawal selera makan
~ Putihkan kulit & hilangkan parut jerawat, kecilkan liang roma
~ untuk lelaki anda akan kelihatan kacak & lebih muda, tubuh badan lebih menarik
~ mengurangkan perut buncit & lemak dlm badan
~ terlalu byk khasiat 8 in 1 dah bertukar kpd 10 in 1 khasiat


AURA BEAUTY PERFECT DRINK 10  IN 1

◆WHITENING
◆ HEALTHY
◆ FLAWLESS
◆ ENERGY

✔ WHITENING
✔ ENERGY
✔ BEAUTY
✔ HELTHY
✔ SLIMMING
✔ ECONOMY
✔ FITNESS
✔ ANTIOXIDANT
✔ VITALITY
✔ RECOVERY

MANFAAT & FUNGSI SEMPURNA ABP26

• Memutihkan dan menegangkan kulit
• Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit
• Anti penuaan (Memperbaharui sel2 kulit)
• Membantu merawat masalah jerawat
• Memelihara kesihatan rambut dan kuku
• Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
• Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
• Bentuk badan yang ideal
• Membantu untuk mengekalkan kelantangan otot untuk
• Membuang lemak dalam badan

BAIK UNTUK KESIHATAN:

• Anti kanser
• Mencegah dan mengurangkan penyakit migain
• Merawat penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
• Menguatkan jantung dan buah pinggang
• Membersihkan darah
• Mengubati Perih/radang
• Meningkatkan daya tahan tubuh
• Melawaskan kencing
• Membantu melancarkan pembuangan angin
• Merendahkan paras kolesterol dalam darah

CARA MINUM :

3 sudu di campur ke dalam 100ml air sejuk dan goncang.
Minum sekali sehari sebelum sarapan.

Banyakkan minum air masak

JAMINAN
➨ Buatan Malaysia
➨ Dijamin HALAL oleh Persatuan Islam SeMalaysia
➨ Bertaraf GMP
➨ Ada kelulusan KKM

Artis pun dah ramai menggunakan abp26














Harga ABP 26 (Purple) 

Harga Pasaran: 

AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM 

::1 Botol- PURPLE (550g) = RM239 

Dapatkan Dengan Harga Pakej Promosi 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

APA BEZA PURPLE DAN MERAH ?

~purple ialah untuk lelaki dan perempuan yang nak muka
glowing dan gebu serta nak sihat bangun2 pagi je rasa
segar gilaa.
~purple boleh diamalkan oleh perempuan yang tak perlu
untuk masalah dalaman seperti merapatkan, mengetatkan
dan sebagainya.

~merah pula HANYA UNTUK KAUM WANITA YANG TELAH
BERKAHWIN / YANG INGIN MERAWAT MASALAH DALAMAN
seperti merapatkan atau memberi lebih tenaga bila bangun
waktu pagi. menegang pun boleh. 
ingat MERAH HANYA
UNTUK WANITA OK. why ? sebab merah ada tambahan
lobata.

tengok didie, fizz fairuz, johan pun dah cuba ABP 26. bukan

calang calang produk ok.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Soalan Lazim Aura Beauty Perfect (ABP26):

1. Apa perbezaan Aura Beauty Perfect yang MERAH dengan yang PURPLE?

~ Aura Beauty Perfect yang MERAH hanya sesuai untuk wanita yang dah berkahwin atau yang ingin memulihkan masalah dalaman seperti merapatkan, bertenaga, menegangkan payudara & punggung dan lain-lain kerana ia mengandungi Manjakani dan Lobata. Dan ianya minuman 10 dalam 1.

~ Aura Beauty Perfect (ABP26) yang PURPLE untuk lelaki dan perempuan yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran & wanita hamil.

ABP26 yang PURPLE juga sesuai diambil oleh wanita yang tidak mempunyai apa-apa masalah dalaman.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Antara bahan UTAMA ABP26 adalah Nenas Batu.



Antara khasiat NENAS BATU

1. Mengecutkan rahim selepas bersalin, sekaligus menjadikan ibu-ibu awet muda. 

2. Jika rajin amal, tak perlu lagi jamu atau majun. Di dalamnya sudah terkandung berbagai-bagai khasiat untuk wanita. 

3. Bagi ibu yang baru bersalin, untuk mengecutkan rahim, perlu ambil seminggu sekali sahaja.

4. Boleh jadikan ubat untuk menjarangkan anak – minum selama tempoh hendak menjarangkan anak.

5. Melawaskan kencing dan mengelakkan sakit batu karang serta buah pinggang.

6. Membantu melancarkan pembuangan angin.

7. Membantu ibu-ibu yang bakal menopause.

8. Bagi yang mengalami strok, minum dan sapukan pada tempat strok. Insya-Allah sembuh.

9. Jika rajin diamalkan minum air nanas batu, Insya-Allah 20 tahun lagi pun masih seperti dara.

10. Dikatakan mampu mengubati penyakit buasir.

11. Merendahkan paras kolesterol dalam darah.

12. Membuang toksin dalam badan.

13. Melancarkan perjalanan darah. 

14. Mencantikkan bentuk badan

15. Menegangkan kulit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING

SLIMING MIRACLE

Aura Beauty Perfect Slimming adalah produk pertama di Malaysia yang memerlukan anda untuk mencium bau yang dihasilkan dari dalam botol. Ianya dapat:

-Meningkatkan kadar metabolism tubuh.
-Menyahkan toksid dari tubuh.
-Menyingkirkan air berlebihan dalam tubuh
-Serta mengurangkan selulit.

Orang2 France memanggil minyak ini (fennel) sebagai DIETER's OIL. Minyak terbaik untuk membantu mereka yg ingin mengurangkan berat badan dengan tindakan mengurangkan perasaan ingin makan (reduce hunger pang).

Cara bertindak:
-Tekak akan menjadi payau dan ketat
-Nikmat menjamah makanan tidak ada atau berkurangan.
-Cuba makan makanan kegemaran anda selepas menyapu minyak ini ditangan dan hidu selama 1 minit sebelum menjamah makanan. Anda akan merasa kekurangan didalam makanan seperti mulut menjadi tawar.

Dinasihatkan meminum air putih sekurangnya wajib 1.5 liter sehari utk mempercepatkan tindakbalas. s.

Kandungan terdapat di AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING:

●JOJOBA OIL
●GRAPE SEED OIL
●FENNEL EXTRACT OIL
●GRAPEFRUIT EXTRACT OIL
●LEMON EXTRACT OIL
●PEPPERMINT EXTRACT OIL
●BERGAMOT EXTRACT OIL
●PATHOULI EXTRACT OIL




HARGA PASARAN AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING
::RM129 EM
  ::RM139 WM 

nak jimat ambik pakej combo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ABP26 Triple L





TRIPLE 'L'Ubat Power utk Lelaki!

Byk sgt lah ubat power utk lelaki di pasaran sekarang dan kenapa harus pilih ubat ini? Apa keistimewaan ubat ini dibanding dgn ubat yg lain?

Hehe, ini jawapan nya... Kerana produk ini mempunyai kelebihan 6 dalam 1 seperti:

Membuat anda tahan lama Membesarkan 'barang' anda
♥Memanjangkan 'barang' anda
♥Kepuasan yang tidak terhingga
♥Membuat nafsu anda 'kelaparan'
♥Paling penting tiada kesan sampingan!


Triple L untuk lebih gagah dan kuat khas utk lelaki dan suami-suami. Jangan risau ia halal ada GMP/HALAL JAKIM/PPIM. Ia merupakan special formula dari United Arab Emirates (UAE).

Triple L berfungsi membesarkan senjata yang kecil. Boleh bertahan lama. Tidak pancit bertenaga, lebih panjang dan besar. Pasti ianya tidak akan menghampakan pasangannya. Tahap kepuasan paling maksima. Yang paling penting tiada kesan sampingan dan telah dipercayai seluruh dunia.


Wow! Lagi pula, produk ini diperbuat daripada formula dari negara UAE!

Produk ini dikeluarkan dan dikilangkan oleh syarikat yang mempunyai reputasi tinggi selaku pengeluar produk kesihatan dan disahkan halal. Jadi anda tidak perlu risau mengenai risiko jika anda mengambil ubat power ini.

Apa tunggu lagi... Pasangan anda pasti tersenyum puas. Dan anda pasti akan merasa diri spt singa yang sedang mencari mangsa!!

P/S: Kepada kaum wanita jgn segan2 utk membeli ubat ini utk pasangan anda kerana anda pasti akan merasa lebih bahagia bersama pasangan anda malah jgn terkejut kalau pasangan anda nak hari2! Hehe...

Note: Testimoni formula TRIPLE ' L ' sudah terbukti berkesan di semua negara Arab dan ternyata lebih bagus dan hebat dari kebanyakkan ubat power yg ada di pasaran.

Dapatkan TRIPLE ' L ' yang asli

(Note: utk lelaki berkahwin shj)

HARGA PASARAN AURA BEAUTY PERFECT TRIPLE L 
::RM129 WM
::RM139 EM


`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````



HARGA ISTIMEWA

COMBO 2 PRODUK

SAMADA PURPLE ATAU MERAH + SLIMMING MIRACLE ATAU TRIPLE L

HANYA RM 280 SAHAJA FREE AHLI

jimat & bERBALOI

XPERLU MACAM2 PRODUK LAGI
SUPPLEMEN YG CUKUP LENGKAP
UNTUK LELAKI & WANITA

KURUS PALING EFEKTIF XPERLU BERDIET COZ MENGEYANGKAN

SMS/WHATSAPP: 0174079332 (Nanie)



 Antara Artis yang mengamalkan Aura Beauty Perfect ABP 26







~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jana Pendapatan Bersama ABP 26

✔ BUSINESS PACKAGE: 
MODAL RENDAH. PRODUK FENOMENA TERLARIS SENANG DIJUAL. UNTUNG/BONUS LUMAYAN. 
Ada 4 Pakej untuk bisnes


➨ Pakej ENTREPRENEUR (RM280) 1+1: 
* 1 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau PURPLE + Aura Beauty Perfect Slimming atau Aura Beauty Perfect Triple L
* Potensi Pendapatan RM560 SEHARI (Bonus Pairing)


➨ PakeJ CORPORATE (RM840) 3+3
* 2 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 1 Botol PURPLE + 2 Aura Beauty Perfect Slimming atau 1 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan 
cth nak semua botol merah pun tiada masalah)


Pakej MILLIONAIRE (RM1960) 7+7
● 4 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 3 Botol PURPLE + 4 Aura Beauty Perfect Slimming atau 3 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan yg anda mahu pun tiada masalah)
* Potensi Pendapatan RM3920 SEHARI (Bonus Pairing)


Stokis ➨ Pakej BILLIONAIRE (RM4200) 15+15
● 8 Botol Aura Beauty Perfect Premium RED atau 7 Botol PURPLE + 8 Aura Beauty Perfect Slimming atau 7 Aura Beauty Perfect Triple L (Anda boleh tentukan bilangan yg anda mahu pun tiada masalah)
Potensi Pendapatan RM8400 SEHARI (Bonus Pairing)



SMS/Whatsapp: 017-4079332 (nanie)




Harga Aura Beauty Perfect ABP26

Pakej Promosi ABP26


Untuk belian pilih pakej yg mana nak RM 280 free ahli dpt 2 brg
repeat order RM 180 utk sebotol ABP red/ purple

xrugi mengambil abp sbb xperlu supplemen lain lg semuanya ada dlm 1 botol
kurus
kulit cerah
tegang breast
ketatkan
jaga dalaman
awet muda
bagi tenaga
kawal makanan yg diambil
perfect anda dah xperlukan supplemen lain lg,,,ABP ada semuanya
yg paling special ada khasiat habatussauda

Aura Beauty Perfect-ABP 26

Supplemen untuk kesihatan & kecantikan paling lengkap
Tidak perlu bermacam2 produk lagi
Slimming produk yang sangat berkesan & selamat sesuai bg mereka yg ingin berdiet secara sihat
10 Dalam 1 khasiat utk wanita & lelaki

AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM
~Khasiat yang banyak sehingga mendorong golongan ARTIS sendiri menggunakan dan mengamalkan.
~Ia merupakan minuman yang berasaskan jus.
~Rasa yang sedap dan enak.
~Hanya perlu ambil 3 sudu dicampur dgn air sejuk kemudian digoncang dengan menggunakan SHAKERS yang diberikan PERCUMA !!!.

~Cara untuk mengamalkan Aura Beauty Perfect Premium -

~hanya minum 2X sehari.
( Pagi sebelum hidangan dan malam sebelum tidur )


Kandungan dalam AURA BEAUTY PERFECT yang diekstrak secara semulajadi.

1. Apple Stem Cell

Saintis mendapati bahawa sel-sel pokok epal yang jarang ditanam di Switzerland menunjukkan kesan positif terhadap sel-sel manusia dalam ujian klinikal. Sel stem adalah yang paling penting untuk pertumbuhan semula yang berterusan kulit manusia dan rambut. Ekstrak ini Apple Stem Cell ¹ muncul untuk merangsang dan meremajakan sel-sel stem manusia, mengakibatkan:

- Pengurangan kedutan dan garis-garis halus
- Ketegasan dan keanjalan kulit bertambah baik
- Penuaan kulit ditangguhkan- Kulit lebih berseri dan muda
- Kadar pengurangan rambut yang lebih perlahan.

2. Gluta WhiteSaintifik yang dikenali sebagai L-Glutathione


'ibu kepada semua ANTIOXIDANT yang hebat ini adalah sebatian molekul yang luar biasa yang dihasilkan di dalam hati dengan kuasa untuk meneutralkan radikal bebas. Ia dapat dikawal tindakan yang kurang antioksidan seperti vitamin C dan E dan meningkatkan kuasa antioksidan apabila diambil bersama-sama.

Sementara manfaat kesihatan yang luar biasa, apa yang lebih menakjubkan ialah keupayaan untuk memutihkan kulit! Apabila diambil dengan CoQ10, vitamin C dan E, Gluta White ² mempunyai keupayaan untuk bukan sahaja menghalang pengeluaran melanin tetapi juga mengubah laluan metabolik untuk menghasilkan melanin pigmen cahaya (phaeomelanin),


FUNGSI-FUNGSI ramuan sempurna ABP26 :

SANGAT2 BERKESAN nya hanya dlm masa 8 Hari SAHAJA!!

SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN !!

Mengandungi :

HABBATUSSAUDA 
-Dapat membersihkan darah
-Mengubati Radang
-Meningkatkan Daya Tahan Tubuh Badan
-Mengatasi Sesak Nafas

L-GLUTATHIONE 
-Melembutkan dan Menghaluskan Tekstur Kulit
-Kulit menjadi Kenyal dan Anjal
-Memelihara Kesihatan Rambut dan Kuku

PINE BARK EXTRACT (ABP26 RED)
-Mengecutkan Rahim Selepas Bersalin
-Melawaskan Kencing
-Mengelakkan Sakit Buah Pinggang
-Membantu melancarkan Pembuangan Angin
-Merendahkab Paras Kolesterol Dalam Darah

HONEY (Sunah Nabi) 
-Meningkatkan Kadar Serapan Kalsium dalam Badan
-Membersih dan Menambah Darah
-Meransang Tenaga Batin
-Menguatkan Jantung, Buah Pinggang dan Jantung

LOBATA (ABP26 RED)
-Berkesan meningkatkan dan Membaik Pulih Kadar Hormon
-Menghaluskan Liang Roma dan Mengurangkan Minyak
-Mencegah dan Mengurangkan Penyakit Migraine
-Mengurangkan Penyakit Diabetis dan Tekanan Darah Tinggi

COLLAGEN 
-Memberikan Tenaga utk Menjalani kehidupan Seharian
-Mengatasi masalah Penuaan
-Membantu utk Mngekalkan Kelantangan Otot utk Membuat Lemak dlm Badan

ROSELLE 
-Anti Penuaan
-Wajah Nampak Berseri
-Mencegah Kanser
-Mengurangkan Kolesterol

KIWI /CRANBERRY /MULBERRY 
-Menyihatkan Mata
-Mngurangkan Lingkaran Hitam Bawah Mata
-Mengurangkan Kedutan

APPLE STEM CELL 
-Melambatkan Penuaan
-Memperbaharui Sel-Sel Kulit

ISOLATE SOY PROTEIN 
-Awet Muda
-Pembekal Tenaga
-Membaiki Daya Ingatan
-Baik untuk Hormon 

-Baik untuk Prostat Inilah kelebihan-kelebihan...




SMS/Whatsapp: 0174079332 (Nanie)






Tuesday, 4 February 2014

SHAKLEE LECITHIN

                                     
                                                KENALI LECITHIN DARI SHAKLEE



                                        MANFAAT LECITHIN UNTUK ANDA


  • Lecithin bertindak sebagai pelarut utk kolestrol, triglycerides dan lemak-lemak yg lain. Ia membantu mencegah penyakit2 seperti high blood pressure, stroke,heart disease serta arteri yg mengeras … Malah sesetengah pakar mengesyorkan pengambilan sehingga to 6,000-7,000mg sehari jika berhadapan dgn masalah kesihatan yg sebegini.
  • Kenapa mereka yang hendak menurunkan berat badan suka & perlukan Lecithin ni? Sebab ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye.. memecahkan lemak).. Dan Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian tau… Pengambilan Lecithin 4,000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan.
  • Lecithin memainkan peranan utama dalam penyerapan zat2 penting dari saluran darah ke dalam sel2 bdn..Tanpa lecitin yg mencukupi..membran sel akan mengeras dan seterusnya menyukarkan proses penyerapan….Banyak faktor seperti bahan2 kimia dari persekitaran yg tercemar, bahan2 metal, dadah, food additives, pesticides, etc.. semuanya menyebabkan membran sel mengeras yang mana pastinya menyukarkan proses penyerapan zat2…jadi dgn cara menambahkan pengambilan Lecithin, pasti ianya keputusan yg bijak.,
  • Lecithin membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati.
  • Lecithin merupakan sebahagian dari unsur yang mengelilingi fiber saraf. Tanpanya, fungsi saraf ni kurang efisien. Sebab tu mereka2 yang menderita akibat multiple sclerosis, fibromyalgia, tekanan, PMS, dapat merasakan kesan yang positif apabila mengambil Lecithin.
  • Lecitin membantu sistem imunisasi dengan membalut sel darah merah kita dan seterusnya memberi perlindungan dari serangan virus, kuman dan bakteria. Di samping itu, struktur Lecithin itu sendiri melindungi sel dari teroksida.
  • Lecithin juga dikenali sebagai makanan otak dan saraf. Ia membantu sel otak berkembang,penting dalam transmisi saraf impuls dalam otak dan memainkan peranan dalam neuro transmitter (berkaitan short term memory). Lecithin dipercayai mampu mengurangkan atau mencegah senility (nyanyuk) atau Alzheimer’s disease. Malah sesetengah pakar menyarankan pengambilan 7,000mg sehari utk memulihkan sistem ingatan…
  • Lecithin juga dikatakan sumber hormon neurotransmitter; di mana ia menggalakkan proses tidur. Kekurangan hormon ini dikatakan menjadi punca insomnia.
  • Lecithin adalah asid lemak perlu yang penting dalam penjagaan paru2 kerana kebolehannya mencairkan mukus dan mencegah iritasi. Dan sebab itulah ianya berguna bagi2 mereka2 yg mempunyai alergi, hay fever, asma ,bronkitis dan emphysema.
  • Lecithin bertindak sebagai pelincir bagi joint (sendi2) dan membantu dalam penjagaan tisu buah pinggang as well as the sistem penghadaman.
  • Lecithin adalah zat utk kecantikan.. ianya perlu dalam menghasilkan rambut yg sihat, cantik berkilat, kulit yang lembut gebu dan juga dalam mencegah eczema.
  • Lecithin diperlukan dalam penghasilan pelbagai hormon seperti epinephrine. Sebab tu ianya amat berguna dalam mengurangkan atau mencegah PMS dan gejala2 menopause.

  • Lecithin, bersama unsur2 lain digunakan utk membuat BILE.. BILE ni fungsinya adalah mencairkan lemak. Pengemulsian ini memudahkan penyerapan zat2 seperti vitamin A,D,E dan K ke dalam badan

KENALI ALFALFA DARI SHAKLEE


MANFAAT YANG BOLEH DIPEROLEHI:

1.    Merawat gangguan pencernaan
2.    Mengawal kolestrol dalam darah
3.    Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5.    Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6.    Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7.    Mengurangkan simptom menopous
8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9.    Merawat masalah sembelit
10.  Menyahkan toksik dalam tubuh
11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13.  Membantu masalah penghadaman
14.  Membantu memperbanyakkan susu ibu
15.  Mengurangkan masalah pundi kencing
16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17.  Meningkatkan kesihatan prostat
18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19.  Menghangatkan hubungan suami isteri
20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki

Thursday, 10 October 2013

Collagen Plus Vitamin E

Set Collagen Plus Vitamin E - Terlaris Di Pasaran & Sangat Berkesan & Harga Sangat berbaloi2

Dapatkan kulit yang lebih cerah dan lembab dengan set Collagen Plus Vitamin E . Set collagen Yang hot kerana keberkesanan yang amat baik pada pengguna..


Set Collagen Plus Vitamin E (CPVE)

"VITAMIN E KRIM TERBUKTI BERUPAYA MEMBANTU PROSES REGENERASI KULIT IAITU PENGGANTIAN SEL-SEL KULIT YG BARU.
KRIM INI MENGANDUNGI KEPEKATAN VITAMIN E YG TINGGI
OLEH YG DEMIKIAN,PROSES PENGGANTIAN SEL KULIT BLH BERLAKU SECARA MAKSIMUM DAN DPT MENGURANGKAN GARIS-GARIS PENUAAN PADA WAJAH SERTA MNJADIKAN KULIT WAJAH LEMBUT,PUTIH BERSERI..




SET COLLAGEN PLUS VITAMIN E
------------------------
1 set mengandungi :-
krim siang
krim malam
sabun kecantikan

KHASIAT
-------
- Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
- Menganjalkan kulit wajah
- Mengecilkan liang roma
- Mencerahkan kulit wajah

1. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 60 GRAM
2. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 20 GRAM
3. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 20 GRAM"



Collagen Plus Day Cream (Kuning)
  • Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. 
  • Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari.
  • Dipakai siang hari dengan cara menyapu rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)
  • Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. 
  • Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. 
  • Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. 
  • Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. 
  • Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.


Collagen Plus Whitening Beauty Soap
  • Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. 
  • Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik

Kebaikan 3 IN 1 Krim muka siang & malam:

- Mencerahkan Kulit & Mengurangkan Masalah Kulit Kusam
- Menjadikan Kulit Lebih Lembut
- Mengurangkan Masalah Jerawat & Bintik Hitam
- Memudarkan Kesan Parut Jerawat
- Melembabkan Kulit
- Menghalang Tanda-tanda Penuaan Seperti Kedutan
- Membuatkan Kulit Terasa Gebu & Segar Sepanjang Hari

>Collagen Plus Whitening Beauty Soap
- membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan.
- hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

>Collagen Plus Day & Night Cream
- Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E.
membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari.

Kelebihan/ Fungsi
  • Mencerah dan memutihkan muka
  • Melicinkan kulit muka
  • Kulit nampak tegang
  • Melembabkan kulit yang kering
  • Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
  • Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
  • Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Menstabilkan tona kulit
  • Memutihkan wajah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah putih dan berseri
Cara Pemakaian :

Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E :
Untuk dipakai siang hari selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan sapu rata secara nipis di seluruh wajah dan leher.Boleh digunakan sebagai alas bedak / pelindung UV dari sinar matahari.

Krim malam (putih) Collagen Plus Vit E :
Untuk dipakai waktu malam selepas mencuci muka dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah dan leher.

Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa 2 minggu tanpa pengelupasan.


Kandungan


TESTIMONI











~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kenali Produk Original & Tiruan


Collagen Plus vitamin e Original dan Tiruan

-Akibat permintaan yang tinggi & keberkesanan produk ade produk tiruan yg dihasilkan
-Sila Berhati2 apb memilih produk yg anda gunakan jika harganya trlalu murah xmasuk akal,,,,
-Jom kita tengok yg mana ori & tiruan


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Dapatkan HARGA PROMOSI & MURAH!!!!

1 SET 3 Produk (Sabun + Krim Malam + Krim Siang)

CUMA 

RM 25 Sahaja termasuk Pos Semenanjung

 RM 30 Termasuk Pos (Sabah Sarawak)

SMS/WhatsApp: 0174079332 (nanie)

Produk Terhangat di Pasaran & Sangat2 berkesan

Kesan Paling Cepat dlm minggu yg pertama sahaja
Bergantung kpd keadaan kulit individu,,,,

jangan campur produk lain jika inginkan kesan maksimum
tidak perlu memakai foundation,,,BB cream lagi
cukup dgn pemakaian krim siang utk melindungi uv,,,

jerawat,,,jeragat,,,kulit kusam,,,pori terbuka semua boleh rawat
dapatkan kulit yg licin & cerah semulajadi
dengan Set collagen Plus Vit E
Pasti berbaloi2,,,
SMS SEKARANG!!!

Borong juga dibuka tapi preorder dulu coz stok sangat laris,,,,
preorder untuk borong sebelum hari jumaat bersama payment
hari isnin akan diposkan
Harga berbaloi & produk adalah original
Minimum 1 dozen

untuk warga penang nak COD boleh dapatkan di kedai berhadapan foodcourt di Taman Teluk Air Tawar Indah
(kedai betul2 simpang bertentangan flat kuning oren)
Kedai Richest Zahra

sms/whatsapp: 017 407 93332 (nanie)












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...